Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2012, 16:52
kkbm.
Powtarzasz to samo, ale nie przyjmujesz faktów do wiadomości.
Transfery Valckx'a były pod zamówienie, a nie jego własną polityka transferową, tą przedstawiał w wywiadach jak być powinno.
Sprowadził do Wisły Kraków tylko trzech piłkarzy (też to powtarzam, ale widać trzeba) w ramach transferów gotówkowych w relacjach z innymi klubami, Melikson, Genkow i Jovanović. Złożył też podpis i finalizował transfer Chaveza i tyle , reszta to wypożyczenia i piłkarze z kartą w ręku bo taka była polityka doraźności właściciela pod wynik i ten był.

Zwyczajnie jak mam wybór to wybieram Valckx'a , a nie Bednarza. Tyle że to tylko mój pogląd i tak decyzje jak zwykle podejmuje boss czyli Sz. Pan Cupiał , a ten dał zielone światło Bednarzowi i Kapce, cóż Ja tu świetlanej przyszłości nie widzę ale może się mylę i będzie cud.

Powtórzę też że nie chciałbym czekać kolejnych 9 lat na grę wiosną w pucharach europejskich.

kriswisla napisał(a):Wyświetl post
No tak z grubsza patrząc to się w.......il po uszy,w zasadzie ma tylko jedno wyjscie ,zeby z tego cos wyciągnąć trzeba pożyczyć trochę więcej zdobyć majstra i he ja znowu z szabelką na LM bo tylko tam jest kasa
I to jest meritum sprawy, dokładnie tak jest jak napisałeś, cała polityka klubu piłkarskiego Wisła Kraków, nic dodać i nic ująć, ale trwałych fundamentów dla europejskiego klubu to my tu nie zbudujemy, tylko skok na LM się liczy, ale .. przy okazji mamy parę fajnych wyników sportowych, ale to przy okazji i dobre i to , choć chciałoby się więcej, normalnej inwestycj w klub , takiej długofalowej...
Ostatnio edytowane przez milosz : 08.04.2012 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując