Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2012, 16:20
milosz napisał(a):Wyświetl post

Ogryzek , po prostu nie kłam, tylko tyle, przynajmniej nie kłam głupio, bo takie kłamstewko ma krótkie nóżki. Nigdy i nigdzie nie napisałem że "długu nie ma". Jedynie twierdze że teza iż co roku się zwiększa bo Wisła to same straty jest nieprawdziwa. Jak sprzedajemy piłkarzy za np. około 7 mln euro (Marcelo, Diaz, Głowacki i Brożkowie) to straty dla sponsora tu nie widzę.
Ty chyba faktycznie jakiś nawiedzony jesteś - ochłoń - zarzucasz innym kolegom (szprotson) jakieś używki a sam jesteś zdrowo niezrównoważony! Mi zarzucasz kłamstwo! Pisząc posta nie miałem intencji napisania ze twierdzisz że cały dług Wisły wobec TF to zasługa Valcxa - a tylko to 8 mln PLN o który urósł, (powołałem się na GK) już po uwzględnieniu przychodów z LE które urosło za czasów genialnego holenderskiego ogrodnika. To miałem na myśli pisząc ze nie wierzysz w dług. Owe 8 mln PLN które urosło za Valcxsa, w to nie wierzysz. Abyś krótkonożny kolego nie miał wątpliwości poprawiłem w poprzednim swoim poście, aby inny neptyk taki jak ty też tego opacznie nie zrozumiał.

BTW
miłosz - zamiast robić z siebie błazna z pseudo życzeniami świątecznymi, kiedy najpierw mnie kłamcom nazwałeś, to po prostu nie edytuj po raz 20 swojego posta. Tak po chrześcijańsku - jak piszesz.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 08.04.2012 o godz. 22:11.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując