|
Senior Member
|

08.04.2012, 16:11
|
szprotson odstaw to co zażywasz bo ci szkodzi.
W PSV Valckx miał i udane transfery i sukcesy klubu tak tytuły mistrzowskie jak i gra w LM, a odszedł bo zrezygnował, gdyż nie chciał tolerować polityki kadrowej z którą się nie identyfikował, a że były wzajemne oskarżenia ot widać w Holandii jak i w Polsce, w sumie jak wszędzie czasem rozstania są konfliktowe. Tracimy dobrego fachowca, a w zamian Kapka z Bednarzem, ... bez komentarza.
W europejskich pucharach mieliśmy pecha w kw. do LM , ot te feralne kilka minut z Apoelem i szczęście w ostatniej kolejce LE w fazie grupowej, czyli ...suma szczęścia wynosi ZERO. W sumie zagraliśmy udanie w europejskich pucharach , a wyniki są sprawiedliwe, obyśmy nie czekali na powtórkę tak udanych występów aż kolejnych dziewięciu lat...
Ogryzek , po prostu nie kłam, tylko tyle, przynajmniej nie kłam głupio, bo takie kłamstewko ma krótkie nóżki.
Ogryzek napisał(a): 
|
że długu żadnego nie ma a to tylko spisek Bednarza, Cupiała itd (kolega milosz celuje w tej wersji).
|
Nigdy i nigdzie nie napisałem że "długu nie ma". Jedynie twierdze że teza iż co roku się zwiększa bo Wisła to same straty jest nieprawdziwa. Jak sprzedajemy piłkarzy za np. około 7 mln euro (Marcelo, Diaz, Głowacki i Brożkowie) to straty dla sponsora tu nie widzę.
Ostatnio edytowane przez milosz : 08.04.2012 o godz. 17:32.
|
|