Wyświetl pojedynczy post
GaoFeng
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2012, 15:54
kha1 napisał(a):Wyświetl post
Przede wszystkim przestańcie wrzucać te linki z Transfermarketu. Ja nie wiem skąd się to wzięło. Jak widzę takie coś, to od razu przechodzę do kolejnego postu. To jakaś filozofia wyznawania graczy FM i sprawdzania ich na takim serwisie?

Rozumiem, ze to mają być nasze propozycje, ale niech one mają jakikolwiek sens. A przedstawiani gracze powinni otrzymywać ładną laurkę, a nie wycinek z 'zakazanego serwisu', bo to wygląda tak, jakbyście pisali, byle tylko napisać.
Dokladnie! Najlepiej nie dodac zadnej informacji o proponowanych zawodnikach, niech kazdy sobie sam poszuka...

Wiekszosc tutaj poleca pilkarzy, ktorych widzieli na zywo kilka razy i znaja, wiec o co ci chodzi? Ja osobiscie mam lepszego do roboty niz spedzac czas na takich portalach lub grac w dziecinne gry komputerowa à la FM. Pomimo niektorych blednych informacjach na TM, to wciaz niezle zrodlo: masz tam info o szczegolow ktorych nie ma na innych stronach, jak waznosc kontraktu, dokladna pozycja, czy zawodnik jest lewo- czy prawonozny...
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 08.04.2012 o godz. 16:03.
Odpowiedz cytując