Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2012, 15:32
kha1: dokladnie tak jak mówisz. Też mi sie wydaje ze po FM właczają transfemarkta i jadą. No albo właczaja jakiś filtr i szukają piłkarzy ...jak w FM.
Jak ktoś ma jakąs propozycję piłkarza...to niech powie dlaczego.

np.moja propozycją (nierealną, ale pierwsza która mi wpadła do głowy) jest Rafał Wolski. Młody 19 letni piłkarz, srodkowy pomocnik lub po prostu pomocnik bo moze grac chyba na kazdej pozycji w linii pomocy a nawet z racji na szybkosc moglby grać za napastnikiem. Chłopak ma przegląd pola, niebanalną kiwke i chłodną głowę. Do tego nie widać po nim ze dopiero zaczyna grać bo ilekroć widziałem jak gra zachowywał sie jak doświadczony wyga. Menedżerem jego jest Cezary Kucharski. Szansę na taki transfer oceniam na 1% aczkolwiek jakbym stał się bossem Wisły z pokaźnym majątkiem inwestował bym w chłopaka z Głowaczowa w pierwszej kolejności.

drugim piłkarzem byłby Adam Matuszczyk tylko ze względu na to że nie łapie sie w Dusseldorfie. W Wiśle widziałbym go jako jednego z dwóch środkowych pomocników. Pamiętam że swego czasu potrafił dograć celnie kazde podnia, potrafi grać kombinacyjnie i jest stosunkowo młody jak na naszą lige. Nie wiem kto jest jego menedżerem, ile by kosztował i w jakiej jest formie, w sumie z tego sezonu wiem tylko tyle ze siedzi na ławie i to był moj głowny argument.Szanse na taki transfer oceniam na ...% ? Nie wiem ile bo praktycznie nic o nim nie wiem.
(i teraz jak ktoś widział mecze Dusseldorfu moze sie wypowiedzieć że np. nie potrafi podawać, czesto sie przewraca,panikuje, kiksuje etc.)
Jakaś kuźwa rozmowa a nie że od ponad 400 stron to wyglada jak koncert życzeń po zakończonym FM. Wchodzisz, wrzucasz i tyle. Serio ja na prawie żaden link z transfermarktu nie wszedłem bo po .... ? Wartości tam są wartosciami o ktorych mowa w gazetach i tyle. A to czy ktoś ma ryj fajny to mnie nie interesuje.
No i mierzmy też siły na zamiary.
Imho nasz budżet będzie uzależniony od tego za ile opchniemy jakimś frajerom Meliksona. Za Chaveza to będą raczej grosze,a jeśli Bednarz sprzeda Kirma z zyskiem powinien otrzymać pamiątkową statuetkę.
No i z racji ostatnich informacji, powinniśy się chyba skupiać na piłkarzach polskich z np. I i II ligi.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując