Lysy napisał(a):

Zespół który przyczynił się do jednej z najbardziej bolących porażek od czasów TF:
Sergei Pareiko - Marko Jovanovic, Kew Jaliens, Osman Chavez (62. Dragan Paljic), Junior Diaz - Ivica Iliev, Cezary Wilk, Gervasio Nunez (77. Tomas Jirsak), Łukasz Garguła (46. Cwetan Genkow), Andraz Kirm - David Biton.
Trener: Robert Maaskant.
Cracovia- Wisła 1:0
Coś jeszcze chcesz dodać?
|
To jest zestaw pseudo-piłkarzy (poza bramkarzem), którzy nie nadają się do niczego. Napisałem po tym meczu, że
ci kopacze są dla mnie zhańbieni i skończeni. Jestem pewny, że w piłce nigdy już niczego osiągną. Nikt z tej beznadziejnej trzynastki. Przegrywasz z Cracovia to znaczy, że nie masz ani umiejętności ani ambicji. Piłkarze z umiejętnościami ograli by półamatorów z Kałuży na stojąco. Piłkarze bez umiejętności wygraliby ze zblazowanymi Pasiakami, których leje każdy, samym bieganiem i chęciami. Ci goście z tego meczu to największy szrot od czasów kiedy oglądam mecze Wisły czyli przeszło 20 lat. Każdy z tych piłkarzy w koszulce Wisły - oprócz Pareiki - to obelga dla wielkiego klubu jakim jest Wisła Kraków. Mam nadzieje, że większości z nich nie będziemy już oglądać w przyszłym sezonie. Chce mi się wymiotować na widok wyrobników, których jedyną motywacją do pozorowania gry w moim ukochanym klubie są pensje na poziomie 100-140 tys zł miesięcznie. Odejdźcie... nie zostaniecie nawet zapamiętani jako ci najgorsi, najbardziej beznadziejni od lat... Nawet na to nie zasługujecie. Zostaniecie po prostu szybko zapomniani.