Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2012, 10:18
Cytat:
Piłkarze grają źle nie bez przyczyny. Trzech trenerów, a jeden słabszy od drugiego, zakomunikowanie im już dawno,
Już wielokrotnie pisałem że dysproporcja finansowa pomiędzy pilarzami Podbeskidzia Ruchu, Górnika powinna sprawiać że nasi piłkarze powinni sobie z nimi radzić nawet jak na ławce trenerskiej byłby Krzystof Kononowicz.

Byłem za pozostawieniem trenera Maaskanta do końca rudny bo powiedzmy sobie jednak szczerze Robert zaplątał się w tym wszystkim dosyć ostro, nie potrafiliśmy wyjść z własnej półówki w meczach przeciwko Górnikowi, Podbeskidzu czy Lechii Gdańsk do tego na konferencji mogłem dowiedzieć się że gramy zajebistą piłke. Doprowadził nawet do sytuacji w której trybuny podyktowały mu skład a on osrał się i poszedł za głosem tłumu.

Trzeba Robertowi oddać jedną rzecz przeszedł Litex Łowecz drużynę na naszym poziomie i jeśli chodzi o rozgrywki pucharowe należy mu się szacunek. Co do APOELu to obrał dobrą taktykę ale powiedzmy sobie szczeże o innej nie mogło być mowy. Także sukces pucharowy Roberta to tyko i wyłącznie pokoanie Litexu Lowecz bo Skonto Ryga to powiedzmy sobie szczerze klub pól amatorski.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.04.2012 o godz. 10:21.
Odpowiedz cytując