Semper Fidelis 1985 napisał(a):

|
Mam WIELKĄ nadzieje źe na następny sezon zostaną z nami Pareiko, Jovanović, Chavez, Wilk, Sobolewski, Melikson, Iliev i Genkov. Mam teź WIELKĄ nadzieje ze wróci do nas Arek Głowacki oraz Brozio, a nawet i Pietja.
|
Z zawodników, których wymieniłeś MOŻE zostanie Pareiko (po obniżeniu wymagań finansowych), Jovanović, Wilk i po ewentualnym dojściu do zdrowia i pełni formy Sobol. Na pozostałych nie będzie nas stać, a biorąc pod uwagę ile zarabiają, a jak prezentują się na boisku, to nie powinniśmy po nich płakać. Osobnym tematem jest Melikson, którego chciałbym dalej oglądać w Wiśle, jednakże zbyt wiele czynników wpływa na to, że zapewne nie zobaczymy go w następnym sezonie w Krakowie. Mam tu ma myśli wysoki kontrakt, chęć wyjazdu Izraelczyka do silniejszej ligi oraz to, że na jego transferze Biała Gwiazda będzie mogła zarobić niezłe pieniądze - niezbędne dla funkcjonowania klubu w chwili obecnej.
Co do "Głowy" i "Brozia", to myślę, że za ich sprowadzeniem przemawia fakt, że wokół nich można będzie budować nowy zespół, mam nadzieję, że złożony z młodych i perspektywicznych zawodników.