szprotson napisał(a):

|
i jak Ci idzie z tą aplikacją ? działa poprawnie?
|
Tak jak pisałem, powinna działać poprawnie. Polecam sprawdzić i będę wdzięczny za raport jakby jednak nie działała. Jak idzie? W święta akurat średnio mam na to czas, ale niedługo powinno coś ruszyć.
Wizard napisał(a):

|
Nie ma jej jednak na liście widżetów w drawerz'e (opcja dostępna tylko w ICS, także nie wiem czy masz jakąś możliwość poprawy - pewnie w SDK coś na ten temat jest, nie sądzę aby to było zbyt skomplikowane).
|
Od kilku dni nawet mam ICS, ale z Samsungowym launcherem. Mówisz o liście widgetów w standardowym launcherze od google'a?
Wizard napisał(a):

|
Jeżeli chodzi o sugestie to na pewno automatyczne pobieranie - priorytet.
|
Zdaję sobie sprawę. W zasadzie nie stanowi to specjalnego problemu w implementacji, ale nie chciałem tego puszczać bez możliwości regulacji czasu i bez porządnego cache'owania danych.
Wizard napisał(a):

Jest to niezła podwalina pod coś większego - może w przyszłości wyjdzie ci jakaś fajna rozbudowana apka z całą bazą o Wiśle - aktualności, terminarz, live, może nawet zawartość historiawisły.pl itp
|
Jak czas pozwoli to całkiem możliwe, ale to póki co odległa perspektywa. Inna sprawa jest taka, że przy czymś takim by się już nie można było bawić w wyłuskiwanie informacji na partyzanta ze strony internetowej.