Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
3żyk
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2012, 01:31
szprotson napisał(a):Wyświetl post
i jak Ci idzie z tą aplikacją ? działa poprawnie?
Tak jak pisałem, powinna działać poprawnie. Polecam sprawdzić i będę wdzięczny za raport jakby jednak nie działała. Jak idzie? W święta akurat średnio mam na to czas, ale niedługo powinno coś ruszyć.

Wizard napisał(a):Wyświetl post
Nie ma jej jednak na liście widżetów w drawerz'e (opcja dostępna tylko w ICS, także nie wiem czy masz jakąś możliwość poprawy - pewnie w SDK coś na ten temat jest, nie sądzę aby to było zbyt skomplikowane).
Od kilku dni nawet mam ICS, ale z Samsungowym launcherem. Mówisz o liście widgetów w standardowym launcherze od google'a?

Jeżeli chodzi o sugestie to na pewno automatyczne pobieranie - priorytet.
Zdaję sobie sprawę. W zasadzie nie stanowi to specjalnego problemu w implementacji, ale nie chciałem tego puszczać bez możliwości regulacji czasu i bez porządnego cache'owania danych.

Jest to niezła podwalina pod coś większego - może w przyszłości wyjdzie ci jakaś fajna rozbudowana apka z całą bazą o Wiśle - aktualności, terminarz, live, może nawet zawartość historiawisły.pl itp
Jak czas pozwoli to całkiem możliwe, ale to póki co odległa perspektywa. Inna sprawa jest taka, że przy czymś takim by się już nie można było bawić w wyłuskiwanie informacji na partyzanta ze strony internetowej.
Odpowiedz cytując