Gucio25 napisał(a):

pamiętacie taką drużyne, jak Petrzalka?
to tak apropo naszej sytuacji teraz.. tylko oni nie mieli takiego Cupiała i Tele-Foniki.
|
Mieli, tylko tam byly jakies dziwne uklady (koles chyba byl wlascicielem 2 klubow) zabral zawodnikow i poszedl do Slovana Bratyslawa (ktory tez jest jego wlasnoscia)
Cala "szczerosc" i sprawa z Cupialem ktory pozycza kase - smiech na sali.... w lecie nie pozyczyl bo po co solidnie wzmocnic druzyne, w zimie nie pozyczyl bo po co a byla szansa na dobry wynik, dopiero jak sie wszystko rozpiedolilo to on pozycza zeby damozjady z Niderlandow nie rozkradly, BC po raz kolejny nas ratuje - nosz k***a na bialym koniu wjechal i z Dariookiem wzial sie za piknikow ktorzy hymnu nie spiewaja... ;-)
Aha brawo Jacek historia o mlodych wilkach tak tkliwa ze mi sie lezka zakrecila w oku...Gadka o wychowankach do mnie nie dociera... ja widzialem Bruda w meczu z Legia dosc wyraznie (siedzialem na samiusienkim srodku). Jacek siedzial pewnie nade mna wiec dziwie sie ze smial mowic o jego grze.
Szczerosc bylaby jakby JB powiedzial obnizamy realny budzet o tyle i tyle procent te pieniadze ida
tylko na szkolenie w Wisle beda grac zawodnicy mlodzi i ambitni itp. JB karmi nas opowiesciami o kontraktach motywacyjnych i jednoczesnie wspomina o utrzymaniu wysokiego poziomu pierwszej druzyny

Jacku nawet nie wiesz jak bym chcial zeby ci sie udalo (!!!) trzymam kciuki, ale skoncz .......ic bo jak nie zapelnisz stadionu to wylecisz nawet jak zbilansujesz budzet w najblizszym czasie.