Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2012, 21:15
Już się założył przecież!

Powiedział, że nawet skoro nikt nie przyjmuje zakładu, to on i tak skasuje konto jak Czarnuchowo zajmie miejsce poniżej pierwszej dwójki! Gdyby tego nie napisał, to bym się z nim założył, bo ja i po ich rozjechaniu Śląska wiedziałem, że oni nie mają co liczyć na pierwszą trójkę

Cytat:
Mistrzostwa nie będzie, ale jestem przekonany, że jeśli nie przegrają obu meczów z Ruchem i Lechem, to w czwórce będą. A i w sumie nawet wtedy nie jest powiedziane, że na czwartym miejscu się nie znajdą, bowiem 9 pkt z Podbeksidziem, Cracovią i Zagłębiem jest na pewno realne w ich wykonaniu, a przy korzystnym układzie te 50 pkt może to czwarte miejsce dać.
Spójrz z kim i jak grali do tej pory - przekonywujące zwycięstwa odnieśli nad ŁKSem (wtedy, kiedy ŁKS był chyba w najgorszej możliwej dyspozycji ), Jagiellonią (jeżeli pamiętasz mecz - 75 minut bezładnej kopaniny i 15 w których im wszystko wyszło) oraz dramatycznie słaby wiosną Śląsk. Poza tym porażki z Widzewem, GKS, Korona ich najzwyklej w świecie rozniosła w strzępy, teraz przy Górniku byli bezradni (mecz bliźniaczo przypominał ten z Jagą, też obudzili się na końcówkę, tylko Górnik jest bardziej poukładany).

Na tę chwilę Zagłębie jest w solidnym gazie, Ruch tych człapolongów może najzwyklej w świecie zabiegać, a wyjazdy mają takie, jakie mają. Jakbym szedł do buka, to bym stawiał 7 punktów - a akurat do czarnuchowa mam dobrego nosa
Ostatnio edytowane przez Sartre : 05.04.2012 o godz. 21:23.
Legionista
Odpowiedz cytując