Wyświetl pojedynczy post
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2012, 19:33
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Mogą być słabsi ale wystarczy że będą grać na fulla aby zrobić lepszy wynik niż to co demonstrują nam w ostatnich meczach nasze gwiazdki.
Jezeli porównujesz do ostatnich meczów, do rozbitej drużyny trenowanej przez trzeciego z rzędu trenera to tak. Jeżeli porównujesz do ostatnich dwóch lat, to raczej trudno będzie.

Mieliśmy już przewagę Polaków w składzie i nie przypominam sobie by specjalnie kiedykolwiek (może nie wszyscy, ale większość) gryżli trawę.

Cytat:
Jeśli łysemu udałby się ściągnąć całą trójkę z Trabzonu to zapulsowałby u mnie bardzo. Wiem że Brożkowie machają rękoma, wyzywali Kirma itp, zawsze lepsze jest dla mnie to niż nie grzeczne przyjmowanie nieudanych akcji bo na boisku po prostu trzeba się wkur c, i goły okiem widać, że w naszej drużynie tego brakuje. Kapitanem jest u nas Czarek Wilk który zawsze grzecznie i racjonalnie podsumuje mecz ale moim zdaniem potrzeba tej drużynie kogoś nerwowego.
Przecież oni głównie machali łapami po własnym nieudanym zagraniu. Za które obwiniali innych.

Na przywódców potrzeba nam takich zawodników jak Żurawski, ciągnących grę jak w pamiętnym meczu z Groclinem.
Odpowiedz cytując