Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2012, 19:10
Cytat:
Przyjdzie Głowacki który większość czasu się leczy niż gra w piłkę
Gdyby większa ilość zawodników wyjeżdżających z Polski zagrała tyle meczów ile zagrał Arek w tak mocnym klubie jak Trabzon to z polską piłką byłoby naprawdę dobrze. Życzyłbym tego każdemu polskiemu grajkowi którzy wyjeżdżając zagranicę w mocnych klubach nie mają nawet okazji złapać kontuzji bo tak wygląda ich częstotliwość pojawiania się na murawie.

Cytat:
Zastąpienia zagranicznych grajków Polakami? To mu się uda na pewno. Tylko że równie pewne jest to że Ci Polacy będą słabsi.
Mogą być słabsi ale wystarczy że będą grać na fulla aby zrobić lepszy wynik niż to co demonstrują nam w ostatnich meczach nasze gwiazdki.

Jeśli łysemu udałby się ściągnąć całą trójkę z Trabzonu to zapulsowałby u mnie bardzo. Wiem że Brożkowie machają rękoma, wyzywali Kirma itp, zawsze lepsze jest dla mnie to niż nie grzeczne przyjmowanie nieudanych akcji bo na boisku po prostu trzeba się wkur c, i goły okiem widać, że w naszej drużynie tego brakuje. Kapitanem jest u nas Czarek Wilk który zawsze grzecznie i racjonalnie podsumuje mecz ale moim zdaniem potrzeba tej drużynie kogoś nerwowego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.04.2012 o godz. 19:25.
Odpowiedz cytując