Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2012, 15:45
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jasne ze nie ma znaczenia, bo to przecież była "prywatna wycieczka" mam rację lemingu?

Kto odpowiada za bezpieczeństwo Prezydenta? BOR ! Komu podlega BOR? Premierowi ! Kto niestety był wtedy premierem? Tusk ! Więc to nie ja kpię. Tylko Ty tradycyjnie się ośmieszasz. Tusk osiołku nie ma decydować co ma robić Prezydent, Tusk ma działania które prezydent podejmie zabezpieczać i ułatwiać. Ma Prezydentowi POMAGAĆ a nie PRZESZKADZAĆ. To jego KONSTYTUCYJNY OBOWIĄZEK. Za lekceważenie, którego cudak jeszcze beknie.

Jeżeli czujesz się zaściankowo, wstydzisz się polskości jak Tusk, wiarę masz w dupie, masz kompleksy itd. to jedź do Rosji tam wszystko jest najlepsze i największe. .
Jak piszesz do mnie lemingu , moge do ciebie pisac per "oszołomie" ?

Wiem prezydent wział na pokład wszystkich ważnych oficjeli ,którzy pewnie myśleli ,że są w Szkole Podstawowej i z plecakami pełnymi kanapek jada na wycieczke szkolna..
BOR siedział za sterami samolotu ,wysuwał podwozie i podchodził do ladowania...

Kompleks to ty masz Rosji ,dlatego Macierewicze i Kaczyńscy moga snuć dalej te smoleńskie bzdury . Zawsze trafia na podatny grunt ,bo są tacy jak ty dla kogo patriotyzm w pierwszym rżedzie = rusofobia ( o innych fobiach nei wspominajac)
Odpowiedz cytując