Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2012, 15:03
Dariook
Cytat:
Czy tego nie czujesz że jesteś w nieodpowiednim miejscu? Nikt cię nie nauczył że u gospodarza trzeba się dostosować do zasad panujących w jego domu?
Jesli nie chcesz lub nie umiesz to oczywiste że stajesz sie nie mile widzianym gościem.
Haha, dariook rozbawiasz mnie coraz bardziej... Ani ty, ani twoi ziomkowie nie sa gospodarzami tego obiektu. Wbij sobie to w koncu do twej glowki. Jak sobie wybudujecie sami stadion, za wlasne pieniadze to sobie robcie na nim co chcecie. Poki co, ten stadion jest tak samo "twoj" jak piknika ktory chodzi od swieta na mecze.
Szczerze, nie raz siedzialem obok ludzi ktorzy nie wstawali na hymnie, ani nie spiewali. I wisialo mi to. Dlaczego? Bo to sa inwidualne sprawy. To sie albo czuje, albo nie. Zmuszanie kogos by cos "czul" na pokaz to mentalne sredniowiecze.

P.S
Cytat:
a koniec ci tylko dodam że jak czytam takie brednie jak twoja , widze gorszą strone działań BC. To nie do pomyślenia żeby być tak bardzo pozbawionym świadomości gdzie sie znajdujesz, żeby być tak pozbawionym Wiary, Honoru, przywiązania do barw klubowych.
Zejdz z ambony, zaprzestaj "metafizykowania", i powiedz mi... czym jest ta slynna wiara i honor. Na czym polega, jak wplywa na twoje zycie?
Odpowiedz cytując