Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2012, 14:59
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
archi - poruszasz tematy, które były dyskutowane w tym temacie pińcet miljonuw razy. Przeszukaj choćby ostatnie kilkanaście stron, a poznasz opinię na te kwestie wszystkich bywalców tego tematu (moją też zresztą). Nie ma sensu po raz nie wiadomo który gadać o tym samym. Bez sensu. Było już kilku(nastu) podobnych do Ciebie. Każdy używał po kolei dokładnie tych samym, podsuwanych przez media, argumentów. Druga strona też już jest wytrenowana w zbijaniu tych wściekle nudnych i powtarzalnych kwestii. Więc daj sobie spokój lepiej.
Właśnie miałem to samo napisać. Dodam tylko od siebie że dyskusja z każdym delikwentem z niezła precyzją pojawiającym sie co kilka miesięcy wygląda jak niniejszy wywiad Gugały z Brudzińskim : mniej więcej tak :
G: wiadomo że w kokpicie był Błasik tylko nie ma dowodów na naciski B: Instytut Sehna w Krakowie stwierdził że głosu Blasika nie zidentyfikowano w kokpicie i nie ma dowodu na jego obecnośc
G: ale to że go nie słychac nie znaczy że go nie bylo !
G: skrzydło bylo badane przez polskich specjalistów i czytałem opinie polskich specjalistów
B: których specjalistów?
G: polskich
B: konkretnie z nazwiska proszę podać
G: prosze Pana ....nawet polscy dziennikarze śledczy byli w Smoleńsku weszli na nia i zmierzyli tą brzozę.Ma 160 cm szerokości , upsss znaczy obwodu i 44 cm średnicy .Więc wiadomo że skrzydlo sie musiało urwać,
B: Jak to wiadomo? Kto to zbadał że mogło sie urwać? Kto zbadal skrzydło....?
G: czyli Pan twierdzi że był zamach?
B: nie ja ale prof.Binienda,prof.Nowaczyk czy prof.Czachor twierdzą na podstawie badań które mogli przeprowadzić że skrzydło nie moglo sie urwać a samolot nie mógł rozpasć się na tysiące kawałków
itp,itp

calośc - warto dotrwać do końca rzecznik Anodiny w pelnej krasie ; http://vod.gazetapolska.pl/1458-jest-dziennikarstwo
Jestem strasznie ciekawy co z tego wyniknie. Jednego jestem pewien: w najbliższych miesiącach może w ciągu roku będzie gruba akcja służb żeby uciszyć Jarosława i Antoniego a naukowcy z UW i PAN którzy stworzyli zespólł badawczy bedą mieć niemałe problemy
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując