maxx304 napisał(a):

domin_czyzyny, jeżeli Ty chcesz komuś coś zrobić bo siedzi na hymnie Wisły i nie reaguje na Twoje zwracanie uwagi, to chyba coś tu jest nie tak, nie sądzisz?
Są ludzie którzy na hymnie gdy gra repra siedzą, i co, ich też napierdalać?
Wiem, powiesz że Ciebie reprezentacja nie obchodzi, tylko Wisła. Może. Tylko nie każdy jest/był/chce być fanatykiem i żyć Wisłą, chcieć żeby była jego filozofią życia.
Zabronisz takim wstępu na stadion?
Jeśli tak, to jest to już jakaś dyskryminacja. Tym sposobem również ludzi na stadion nie przyciągniesz.
|
Ależ wręcz przeciwnie, to świadczy tylko źle o tobie. Pokazujesz jakim to jestes ignorantem, że nie potrafisz uszanować tego że dla innych to coś więcej...
Czy tego nie czujesz że jesteś w nieodpowiednim miejscu? Nikt cię nie nauczył że u gospodarza trzeba się dostosować do zasad panujących w jego domu?
Jesli nie chcesz lub nie umiesz to oczywiste że stajesz sie nie mile widzianym gościem.
Zaslaniasz sie dyskryminacja jak czarni rasizmem. A problem nie leży gdzieś koło ciebie, tym problemem jesteś ty. Poprostu nie potrafisz się dostosować do panujących zasad, ktore dotyczą wszystkich a nie są ustalane by cię krzywdzić.
Przychodzi murzyn do urzędu i chce załatwić sprawę bez stania w kolejce. Na zwrócenie uwagi by zajął ostatnie miejsce , że tam jest koniec kolejki, eksplodował oburzony...
- Że jestem czarny dlatego mam być ostatni! ? To Rasizm! Jestem oburzony, że w takich cywilizowanych czasach nas czarnych uważa sie za gorszych od innych, że zawsze musimy być za białymi.
Baba go obsłużyła i przeprosiła.
Autentyczna sytuacja... Doskonale ukazuje brak zrozumienia prostych zasad i zaslaniania swojej ignorancji.
Nara.