archi33 napisał(a):

Wow człowieku widzę ze muszę zwracać uwagę na pisownie,bo jaśnie pana drażni.Opanuj się i zobacz co dla kraju zrobiły pisowcy?Nie twierdze ze popaprańcy rządzą lepiej,ale te ciągłe przepychanki,aż człowieka nosi.Rodziny ofiar katastrofy smoleńskiej maja inne podniebienia,ze dostały kosmiczne odszkodowania,niż rodziny ofiar katastrofy kolejowej,czy w kopalniach?Kaczyńscy zadbali o emerytów i rencistów dając im jednorazowe pieniądze,zamiast rewaloryzacje?Opanuj się człowieku,bo nie żyjemy w nienormalnym kraju.Dotąd dopóki nie zmieni się mentalność rządzących i narodu NIE MA MOWY O LEPSZEJ POLSCE!
P.S.Przepraszam za pisownie,ale jestem w pracy i odpisuje na szybkiego.
|
Utwierdza mnie to jednak w przekonaniu, że nie wiesz o czym piszesz.
Odniosłem się do Twoich opinii, że nie był to zamach bo L. Kaczyński nic nie znaczył, że się z niego śmiano na świecie itd. Ty natomiast w odpowiedzi poruszasz kwestie, do których istnieje na tym forum inny wątek i ze Smoleńskiem nie mają nic wspólnego. Jednym słowem uciekasz w ogóle od obrony tez, które postawiłeś nieco wcześniej. Nie wiem czy celowo, czy nieświadomie.
P.S. Wyłącz boldowanie.
Co do pisowni, to fajnie by było żeby jednak w miarę możliwości posługiwać się poprawną polszczyzną. To też świadczy o człowieku i jego poziomie.