Dariook napisał(a):

Ty mi nie mów za co powinienem być komu wdzięczny ! Dla mnie tych cupiałowskich tytułów mogło by w ogóle nie być.
Widać że trudno ci zrozumieć że jest bardzo wielu Wiśłaków którzy podobnie jak ja mają na te wszystkie tytuły WYJEBANE !
Dlatego nie mam obowiązku całować w dupe kogokolwiek za cokolwiek.
Ty komuś coś wisisz to czyń swoją powinność ale oszczędz sobie te dziecinne uwagi w moim kierunku.
Bo kasę to trzeba umieć robić ! inaczej to ty się dajesz na nią robić.
A wiekszych idotyzmów że futbolem rządzi pieniądz, dawno nie słyszałem. Uświadamiam cię że w dzisiejszych czasach sie na futbolu zarabia! Rzadzi to FIFA. UEFA itp, itd stacje telewizyjne i globalne firmy które sponsorują kopaną.
Ten twój bełkot o kasie w dzisiejszym futbolu jest tak tanim chwytem marketingowym żę nie dziwie się twoim zachwytom. Tylko ze ty w imię tytułów jesteś w stanie godzić sie na wszystko, dostrzegasz tylko to co chcą byś widział. A ja widzę nieudolne zarządzanie klubem i wieloletnie dojenie kasy .
Bo tak trzeba nazwać , doprowadzili do sytuacjii gdzie klub staje na skraju bankructwa, mimo wieloletniego spłacania zadłużenia.
Jestem sceptyczny do wszystkiego gdzie kasa jest na pierwszym miejscu. Dlaczego ?
Ano łebku dlatego że kasa zmienia ! Bo jeśli staje się jedynym celem to wtedy upadają wyższe wartości. Mam wartości które znaczą dla mnie więcej niż pieniądze, nie da sie ich tak po prostu kupić albo nabyć.
I jeszcze mam być wdzięczny za to gdzie doprowadził mój klub ? Weż zamilcz i nierób sobie jaj z pogrzebu...
|
Czy mogę zadać Ci jedno pytanie ?
Kiedy pierwszy raz byłeś na Wiśle

?