|
A niech oni się wszyscy od Wisły w końcu od.......ą na ZAWSZE ! ! !
Co oni sobie myślą ? Ze Wisla to tylko .......ony biznes ! Ja się nie zgadzam z takim brakiem poszanowania dla naszego klubu. Mam to w dupie czy zaczniemy od A-klasy jednak chętnie bym podjął taki drastyczny krok . Wrócić do macierzy czyli T.S WISŁA jest moim marzeniem.
Przy obecnych planach nie widzę sensu by Cupiał był jeszcze właścicielem tego klubu. Jeśli mamy być pośmiewiskiem ligi i szargać tradycję naszego Klubu ...to dziękuję!
Tyle lat ogołocili nasz klub i nie byli świadomi tego jak to się skończy? P największej wyprzedaży jaka miała miejsce w historia klubu, udanym sezonie w Pucharach stwierdzają że pora zwijać interes?
Kłamliwa banda grabarzy, jeszcze bezczelnie robią łaskę ...Pożyczają na pochówek. Niech te pieniądze wsadzą sobie głęboko w dupie!
Nie można pozwolić robić z naszego klubu zwykłej prostytutki. ....a jeszcze pewnie mamy kłaniać się w pas osobom odpowiedzialnym za sytuacje w jakiej się znaleźliśmy... to jest dopiero żenujące.
Nigdy nie wyjdziemy już na prostą. Zawsze nasz klub będzie traktowany jak "kurewka" do zarabiania kasy!
Nigdy w ten klub już nic nie zostanie zainwestowane a wszystkie zarobione pieniądze będą tylko i wyłącznie szły do Cupiała !!!
Niech zasrany dobrodziejca się choć ostatni raz wykaże i z własnych pieniędzy zapłaci za stan do jakiego doprowadził nasz kochany klub!
Czy wy nie widzicie tego co sie z nami stanie po pożyczce od Cupiuła? Tego własnie chcecie?
Niech SKWK się przyjzy wszystkiemu z bliska i sprawdzi jak to wszystko się ma z stanem faktycznym. Wisła TO MY !!! Bez nas to ta banda nieudaczników i złodziei swojego celu nie bedzie mogła zrealizować. Potrzebują nas bardziej niż wam sie to wydaje. Dlatego umizgi były wskazane.
Plany jakie mają...
a raczejich brak w kwesti szkolenia piłkarzy , jasno mnie uświadomiły że celem staje sie zarabianie jak długo tylko się da. Skończymy jak łks
Ostatnio edytowane przez Dariook : 05.04.2012 o godz. 00:37.
|