Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2012, 14:09
*kacpaw91, to nie tak ze ktos cos ma do Bruda czy Czekaja. Poprostu sa ta bardzo slabi pilkarze i ich promowanie na sile to dzialanie ze szkoda dla klubu. Brud to jest calkowita tragedia. Ten czlowiek ma zero techniki i zero madrosci taktycznej. To nie tak ze on nie nadaje sie do Wisly Krakow. On nienadaje sie do ekstraklasy! Czekaj az tak tragicznie nie wyglada, ale... ten gosc co mecz musi puscic takiego babola ze glowa mala, inaczej nie bylby soba. To nie jest material na solidnego ligowca. Co najwyzej na ligowca dla zespolow tej klasy co cracovia, gdzie pilkarze sami sobie gole strzelaja...

*Mam podobne zdanie co wolfy. Prawda jest taka ze zeby klub sie bilansowal (lub zarabial) to trzeba zainwestowac. U nas zarabia sie albo na pucharach, albo na sprzedawaniu konkretnych grajkow; Rybus, Lewandowski, Zurawski, itd. Problem w tym ze, bez inwestycji, ani jednego ani drugiego nie bedzie. Jedyne co bedzie to droga jakiegos Ruchu czu Zabrza. To znaczy bedzie sprowadzanie talentow z odzysku. Jasne, czasami sie trafi ktos do sprzedania za konkretne pieniadze (Sobiech), czasami trafia sie puchary (a raczej tylko eliminacje, vide ich przygoda sprzed dwoch lat), ale co z tego? W Ruchu i Gorniku bieda niezmiennie piszczy, klubowe kasy sie nie napelniaja...

*A ja czym dalej w las, tym bardziej krytycznie patrze na Stana. Tak, tak, wiem co Ci pilkarze osiagneli w tamtym roku, i wiem ze wielokrotna zmiana trenerow nie pomaga. I wiem ze nie mial duzych srodkow finansowych. Tak, to wszystko prawda. Ale panowie, nie mozna zaprzeczyc ze pilkarze ktorych sciagnieto to, w wiekszosci, szrot niesamowity. 13 transferow... I poza malymi wyjatkami, wiekszosc tych transferow to nedza totalna. Dopiero teraz mozna widziec w pelnej krasie jak bardzo te nasze wzmocnienia na LM byly groteskowe. Lamey, Iliev, Jovanovic, Diaz, Nunez i Biton. To byl nasz zaciag na LM...
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 04.04.2012 o godz. 14:15.
Odpowiedz cytując