Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2012, 12:35
jezu, jezu wezcie sie wiekszosc rozbiegnijcie i puknijcie mocno glowka w sciane.k... jak rozwydrzone baby.wiekszosc chciala zwolnienia Maaskanta, jedynego po Petrescu fachowca w Wisle a teraz propaganda lansowana przez nasz klub dziala elegancko.copilkarze, ktorzy jako jedni z niewielu potrafii pokonac Apoel (piekne zamarkowanie strzalu z podaniem Nuneza bede pamietal lata) nagle zapomnieli jak sie gra?wezcie trzymajcie sie faktow i pogodzcie z tym, ze to Cupial rozd.... wszystko w pyl a PMSZ (dzida na afere do przodu) to juz nawet w polskiej lidze jest za malo. k.... a jak czytam, ze Basalaj z Valcksem doprowadzili nas do skraju bankructwa.no to w to to chyba tylko dzieci, slepi i idioci wierza.Cupial ciagnie kase z Wisly, ciekawi mnie tylko kiedy splacimi ten dlug i sie uwolnimi od Pana "dobrodzieja" , ktory znowu raczy nam pozyczyc kase na procent, zeby nas uratowac.takiej paranoi i schizofremii to juz dawno nie widzialem.media robia z wiekszoscia Was co chca a Wy jak takie mlode pelikany lykacie wszystko co Wam napisza.jeszcze kilka slow chcialem napisac o slynnych informatorach a w sumie to tylko o Maciosiu, bo do Zbymaka nic nie mzam, zreszta widac, ze ten 2gi juz dawno stracil jakiekolwiek informacje.Macios po tym gniocie co to go splodzil ostatnio to juz ostatecznie sie pograzyl, ale rozumiem, zeby nie wyjsc na klamczuszka pieknie obrocil kotka ogonem i wpisal sie w caly ten propagandowy nurt medialny naszego klubu.ja pamiec mam dobra i pamietam co wypisywal na temat holenderkiej pary, same ochy i achy, ale teraz dostal olsnienia (nowe informacje hehe) i tak pieknie to przedstawil, ze muszka nie siada....

P.S. A gdzie Ci krzykacze, co sie domagali mlodych Polakow.Maaskant sie nie pie.... i mowil jasno, ze sa za slabi na Wisle, bo sa jak widac na zalaczony obrazku

juz 8 razy to pisalem i powtorze jeszcze raz.juz czas, aby BC odebral co jego i sprzedal Wisle.mam nadzieje, ze tak jak obiecywal w dobre rece...tyle
Ostatnio edytowane przez nh79 : 04.04.2012 o godz. 12:39.
Odpowiedz cytując