Wyświetl pojedynczy post
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2012, 08:34
Panowie ..... zacznę od tego że niema kogo sprzedać za duże pieniądze ,a niema o tym to tyło wiadomo rok temu ,i ja o tym pisałem .Ba ja nie widzę potrzeby, WBREW TEMU CO CHCĄ NAM WMÓWIĆ PIENIĄDZE SĄ . A ODNOŚNIE POZBYCIA SIĘ DZIADKÓW (czytaj dziadów obiboków i miernoty piłkarskie )jak im przestaną płacić sami pójdą w cholerę ,tylko poco oni tu bili w ogóle sprowadzani . 2 Szkolenie piękny slogan tylko niby jak ....Mieszkam 100 m od boiska lokalnego klubu ,500 metrów dalej jest kompleks sportowy z kilkoma pełnowymiarowymi boiskami 2 z nich ma szczuczyną trawę są dwie olbrzymie chale . codziennie przewija się tam setki dzieciaków są trenerzy i wszystko należy do gminy (komuny)4 kilometry dalej jest idetyczny kompleks TAM ODBYWA SIĘ SELEKCJA DO PRZYSZŁEGO UPRAWIANIA SPORTU .I TERAZ PYTANIE DO WAS czy to nie jest wina państwa ten stan rzeczy w Polsce I z pewnością CUPIAŁ TEGO NIE NAPRAWI .Iną sprawą jest brak zaplecza w klubie ....... Cupiał jaki jest to jest ,ale wy nagle budzicie się i jest zmiana o 180 stopni to co dziś dzieje się w Wiśle nie stało się z dnia na dzień .Dla mnie te artykuły o bankructwie to bajki pod pełną kontrolą i aprobatą Cupiała .
Odpowiedz cytując