Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2012, 22:11
Z całego serca dziękuje wielkiej trójce B&V&M za stworzenie drużyny za ogromne pieniądze, która jest zdecydowanie najgorsza od wielu lat. Za czasów Telefoniki większych pomyłek transferowych niż tych, które są dziełem tej trójki nie było. W normalnym klubie po takich występach jak ostatnio powinno być natychmiastowe trzęsienie ziemi. Nie w lipcu, tylko teraz. Dokończyć sezon juniorami. Tak grająca Wisła nie wygra derbów, nie przejdzie Ruchu. Jak widzę Lameya, Jaliensa, Gargułę, Nuneza i innych kopaczy w koszulkach Wisły, to po prostu ogarnia mnie straszny smutek. Nie wiem, jak to możliwe, że tak słabi piłkarze zarabiają taką kasę. Kto na to pozwolił, aby panowie Lamey, Jaliens, Garguła, Nunez i inni hańbili Klub o takiej historii jak Wisła. To się w głowie nie mieści. Na wiosnę grają po raz kolejny fatalnie i nie następuje żadna reakcja, żadna myśl, że trzeba wziąć się w garść i coś poprawić. Byle do 6 maja, byle do kolejnej bardzo dużej pensyjki, a wszystko inne olewamy. Co z tego, że kibice notorycznie wkurzają się. Kopacze mają to gdzieś. Najchętniej oddaliby walkowerem wszystkie mecze do końca sezonu. Po co udawać, że trenowało się w tygodniu, po co udawać, że grało się na poważnie, po co męczyć się podróżując po Polsce? Ważna jest tylko kaska za nic nie robienie...
Odpowiedz cytując