Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2012, 21:11
o meczu nie chce mi się pisać, nawet - żenada jak zwykle, bez ładu, bez stylu, bez zaangażowania - smutne to się coraz bardziej robi...U nas jest dokładnie to samo (a nawet jeszcze bardziej) co na oprawie Amici - wkłady do koszulek, rzygać mi się chcę jak patrze na tych pseudopiłkarzy którzy kompromitują polski, zasłużony klub o 106-letniej tradycji. Najbardziej rzygam jak patrzę na Gargułę, oczy bolą co ten chłop odpierdala... (btw. ktoś wie kiedy mu się kontrakt kończy ?)

Trudno po takich popisach spodziewać się, że awansujemy do finału, ale może cud jakiś, w końcu cuda się zdarzają....

Abstrahując do pucharu, którym mniej się martwie. Bardziej martwię się o derby....mimo, że tamte wkłady do koszulek grają jeszcze gorzej (niesamowite że można, no nie ?) to mimo wszystko zaczynać się tego meczu obawiać, po tym co ostatnio widzę w wykonaniu piłkarzyków.Dlatego już teraz chyba możemy się mobilizować by przed derbami w mocnej liczbie, głośno i dobitnie wytłumaczyć "panom piłkarzom" że w przypadku o którym myśle, pała zdecydowanie się przegnie. I chyba na jednym treningu się nie zakończy.

W tym momencie PP mało już mnie interesuje, jak dla mnie mogą przejebać 5 meczów w lidze, ale derby mają być wygrane. A potem niech spierdalają.
Ostatnio edytowane przez Krav : 03.04.2012 o godz. 21:18.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując