markowywislak napisał(a):

|
Piłkarze Ekstraklasy, których kontrakty wygasają po zakończeniu sezonu (* oznacza piłkarzy, którym wygasa umowa wypożyczenia):.........
|
Jak za darmo, to na pewno można by się przyjrzeć piłkarzom jak poniżej:
Michał Pazdan
Sebastian Madera
Piotr Celeban
Mariusz Stępiński
Ariel Famulski
Adrian Rakowski
Pierwsza trójka jako następcy po czekającym nas w lecie potensjalnym "czyszczeniu" defensywy (Diaz, Lamey, Paljic, Jaliens). Ostatnia trójka jako wchodzący do zespołu - wiele by nie zarabiali, a zawsze jest szansa że przynajmniej jeden z nich stałby się w przyszłości wzmocnieniem zespołu. Szczególnie że wszyscy Ci pikarze mieli już okazję pokazać próbki swego talentu w lidze (inna kwestia jak go wykorzystają).
Ewentualnie do zastanowienia Tomasz Bandrowski, ale mam obawy czy byłby to piłkarz pokroju Garguły (który w wieku 25 lat przestał "grać") czy też Sobola (który w wieku 25 lat zaczął "grać", a trafił do nas jak miał 29 lat ).
-Szymek79- napisał(a):

A postarałbym się o takich zawodników jak:
- Kuba Rzeźniczak
(...)
|
A w rozliczeniu damy Legii Małeckiego ? Daj Pan spokój....rozmawiajmy o transferach choć trochę realnych.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"