Wyświetl pojedynczy post
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2012, 19:42
Panie Cupiał upokarzają Pana. Czy tak poważny człowiek jak Pan może pozwolić sobie na bycie w pozycji ruchanego w dupę? Najgorsze piłkarskie nieroby znalazły schronienie w Pańskim klubie. To wstyd niewiele mniejszy niż w 1993. Spędzają czas w CH Bonarka wydając Pańskie pieniądze, nie mają honoru, ambicji ani w większości umiejętności i talentu. Od wielu lat krążą wokół Pana sępy raz z lepszym raz z gorszym skutkiem próbując wyrwać dla siebie kawałek sukna zwanego Wisła Kraków. Do tej pory, na krajowym podwórku szło nienajgorzej , ale teraz? Czy nie dostrzega Pan jakim błędem było niezainwestowanie w szkółkę piłkarską 14 lat temu? Czy naprawdę uważa Pan, że lepiej płacić pensję Jaliensom, Lameyom, Nunezom, Ilievom, Jovanovicom, Diazom, Małeckim, Kirmom, Gargułom, i innym, których nawet nie chce mi sie wymieniać, czy nie lepiej było te pieniądze wydać na prawdziwe szkolenie młodych chłopaków, nawet gdyby kilku najzdolniejszych odeszło za darmo do czołowych klubów? Przecież i tak wszyscy wiedzieliby, że pochodzą ze szkółki Wisły Kraków. Wierzę, że kocha Pan Wisłę, osiągnął Pan wspaniałe rzeczy - największe sukcesy w historii klubu, ale ten model już się wyczerpał. Ironią jest, że teraz kiedy jest baza do budowy klubu z prawdziwego zdarzenia, także w skali europejskiej, władzę nad klubem przejmują znani szkodnicy jak Bednarz czy Kapka. Jeśli nie ma Pan pomysłu na dalszy rozwój i - w co wierzę - zależy Panu na Wiśle może czas pomyśleć o sprzedaży akcji, lub profesjonalizacji klubu. Dlaczego nie miałby powtórzyć sukcesu Pańskiej firmy - w skali Europy a nie tylko krajowego podwórka?
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując