Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 23:52
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Zbigniew Boniek o Maleckim:
Nieliczac tego ze ten tekst to efekt spisku niesprzyjajacych Wisle ciemnych stron mocy ( Dariook ), to... chyba oddaje setno calej sprawy
Ty to chyba lubisz Bobku mnie zaczepiać

Cippolini Bambino Boniek nie jest w ciemnej stronie mocy, on jest tak fałszywy i przebiegły że postanowił działać na własną rękę!

No niestety takie Buce wybrali sobie naszego piłkarza jako obiekt drwin. Jeśli myślisz że od tak losowo to jesteś w błędzie.
Skoro Boniek nie napisał nic nowego , to po jakiego hu... się przypiier...? Przecież w nasze Lidze jest kilkunastu takich co grają piach ale nie ... trzeba dojeb... Małeckiemu, tak jak robi to coraz częściej Stanowski notabene teraz pracujący z Cippolinim.
Do tego dorzućmy ....e+ , i mamy komplet pro legijnej hołoty. Juz niedługo canal+
dziedziczy Leglą po ITI.

Czy ty tego nie widzisz że im zależy by u nas było żle? . Atakują Małego bo prędzej czy pózniej walnie jakąś gafe . Tylko szmaciarze czekają...a później robią nagonkę.
Ale jak czajnik Radović olał MAciusia to ok nic się nie stało , wszystko juz ok . A u nas ?

canau+ zrownała z błotem Wiślaka i spowodowała rozłam w naszych szeregach. Im to na ręke , a Małecki jest wybierany nie bez powodu. Oni wiedzą żę jeśli ustawią Małego w złym świetle, to kibice napewno skoczą sobie do gardeł

Zamiast się śmiać i patrzeć jak kolejni idioci atakują Małeckiego, to powinniśmy stanąć murem za naszym piłkarzem. Może i nie zasłużył na to ale... jest naszym zawodnikiem.

Dlatego przestałem wchodzi na weszło a dekoder cyfry założyłem mimo 2 miesięce kontraktu.
Kupiłem lewą kartę , tylko i wyłącznie po to żeby przestać sponsorować to obiektywne gówno. Laskowskii wyczuł że smród steje się tam coraz większ dlatego odeszedł, ale za to teraz jest Kaziu Węgrzyn ! Chyba homo by w kołko mówi że podoba lub podobał mu się Wolski. Ze ładnie wyglądał i bardzo fajnie się wystawił. A jeszcze niedawno biegał w Koszulce Wisły...ehh

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Społeczeństwo na całym świecie jest zróżnicowane, na Wiśle również, na trybuny nie przychodzą sami hoolsi, sory ziomki z CHWDP na przedramieniu i fanatycy. Dariook chyba zatrzymałeś się w 1994 roku jeśli chodzi o trybuny na Wiśle.

Jasne ze spoeczeństwo jest zróżnicowane i z przyjemnością zarówno klub jak i sam stadion jest otwarty dla każdego. Tylko pamiętaj czy to w operze, teatrze, ba nawet kościele panują pewne zasady do których trzeba się dostosować. Jak ci nie odpowiada to nie wchodzisz i tyle.
Tak jak już wspomniałeś, społeczeństwo na całym świecie jest zróżnicowane, jednak zawsze rządzi ELITA

W 1994 tak tak zatrzymałem się na trybunie, masz całkowitą rację ! Było to na Hutniku...coś świta że pod zegarem. Szedł dym dalej na lepsze miejsca bo byłem chudy dzieciak wiec przeciskałem sie miedzy sektorami az do łuku, tam pan pilicjant był zły i miał władzę w ręce . Kazał spier...do góry. Zostałem i tak jestem do dziś.
Mój pierszy mecz, POLSKA -WEGRY 4-2

Kolego, jeśli myślisz że ja gdziekolwiek cos adresowałem do Hooligan's lub Fanatyków , chwdp, to widzę że brakuje tobie nawet znajomości elementarnych zasad. Dlatego myślisz że jak bedziesz miał 30 lat to pora zejść na ziemie i nie kibicować jak jakieś małolaty?
Niestety w niczym nie masz racjii. Ja od małolata kibicuje tak samo i jak będzie siła to mając 70 lat podobnie jak teraz , bede dopingował i klnął jak szewc !ł, Jeśli spotkam żyda to mu tak w łeb laską przyj.... bym miał czas zerwać szmate heh a co !

Zapamiętaj kolego że nie ważne ile masz lat, bo to jest nie istotne. Jeśli czujesz że Wisła to coś więcej niz drużyna piłkarska, to jesteś na dobrej drodze .

Czy masz świadomość wogóle jak w latach 90 wyglądała sytuacja na trybunach? Jeśli nie chodziłeś na Wisłe to pewnych rzeczy i zachowań nigdy nie zrozumiesz. Wtedy było nas o wiele mniej ale jakościowo biliśmy dzień dzisiejszy na głowę.
Wtedy nie było przypadkowych obserwatorów , byli tylko i wyłącznie oddanie Wiśle kibice. Juz samo podjęcie decyzji o wyprawie na mecz wymagało niemałej odwagi a już sam dojazd tam był bardziej niebezpieczny niż wyprawa w Himalaje.
Teraz na mecz idziesz bez większych emocji i dobrze. Bo własnie w tamtych latach rodziło się pokolenie Wiślaków , które kilka lat póżniej rozbiło pasiastą dominację. Pod dominacją judaszy powstała ruch kibiców tak oddanych Wiśle jak nigdy wczesniej. To własnie była nasza rzeczywistość, ciągła walka z wrogiem numer jeden i chęć zniszczenia wrogich klubów urosła do Wojny niekiedy pozbawionej zasad, stała sie krakowskim klimatem.

Wisła to nie tylko era Cupiała i pogoń za tytułami. To nie tylko seryjne wygrywanie kilkoma bramkami, Jeszcze 15 lat temu muciliśmy się w 2 lidze los kibica był pełen łąpanek rodem niemieckich filmów wojennych .
Łatwo wtedy nie było dlatego znaleźli się i tacy co się złamali. Jednak Wisła była najwazniejsza, nikt nie patrzył na tabelę. Dopingowalo sie siatkarki, koszykarki, koszykarzy w derbach 2 ligi.
Nikt nie chodził dla sukcesów,

Dlatego jeśli kibice Wisły zachowuja się jak rozpuszczone bachory , puszczają nerwy po kilku porażkach, to problem tkwi własnie w nich samych. Jeśli macie żal, że Wisełka nie wygrywa, albo że stracileś tylko pieniądze na bilet, Zanuć słowa naszego hymnu , tam znajdziesz odp .
Wspomnijcie sobie tamte czasy , wtedy zrozumiecie jak jest pięknie teraz być Wislakiem, jak wspaniałe być po odpowiedniej stronie !

Przecież jeśli się nie wygrywa to Wisła i swiat się nie wali, My jesteśmy dumni nie z wyników ale naszej Histori, tradycji , samej nazwy która elektryzuje całą Polskę. Nawet grając w 2 lidze a mając Wiernych i oddanych kibiców wciąż pozostajemy najlepsi. Będąc z druzyna na dobre i na złe pokazujemy innym jak bardzo im daleko by doścignąć Wisłe. I mimo wygrania z nami dziesięciu meczy, i tak wiedzą że z Wisłą i jej kibicami nigdy się równać nie będą .
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.04.2012 o godz. 11:17.
Odpowiedz cytując