Wyświetl pojedynczy post
Aalcman
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 21:56
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ja tam Bednarza uważam osobiście za dobrego fachowca i przedewszystkim prawnika.Mnie tylko najbardziej w....ia robienie z ludzi matołów przez "wycieki kontrolowane" i traktowanie w ten sposób fachowców takich jak Stan Valckx.
A to przypadkiem nie ten fachura prawnik spartolił sprawę Dolhy, dodatkowo ośmieszając się brakiem umiejętności czytania umów?

Mam też nadzieje, że poza kopaniem Basałaja i Valcxa, Łysy wyczyści szatnię również ze swoich wynalazków. Skoro tak strasznie mówi i pisze sie o kontraktach Lameya, Bitona, Ilieva lub Genkova, to co powiedzieć o kasie która poszła na Jirsaka (transfer + kontrakt), Garguły (kontrakt, jeden z najwyższych w lidze) czy Kirma. Czy na którymś z tych graczy zarobimy? Z litości nie wspomnę o Łobo...
W wywiadzie Łysy twierdził, że "Będąc w Wiśle, za pierwszym razem, też przegraliśmy walkę w pucharach, ale rachunek nie był tak wysoki, mieliśmy nawet 8-10 piłkarzy na sprzedaż, na których klub zarobił duże pieniądze."
No tak, tyle, ze byli to piłkarze, którzy w klubie pojawili się przed nastaniem ery testów bramkarzy czy innych poławiaczy pereł. No i do tego dochodzi w pełni profesjonalne podejście mówiące, że wzmocnienia będą, jak awansujemy. Pogratulować.
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
Odpowiedz cytując