|
Kirm to piłkarz groteskowy, gra tragicznie. Jeden, a w zasadzie część sezonu w niczym nie zmienia jego mega krytycznej oceny. W reprezentacji swojego kraju gra inaczej, w Wiśle wprost tragicznie.
Ale Diaz był sprowadzony przez Bednarza do drużyny Skorży, a nie Maaskanta, teraz jeśli gra lepiej to akurat nie już zasługa Bednarza, kombinujesz, kombinujesz, ale głupiutko. Zaś w drużynie Skorży był najsłabszym ogniwem co potwierdza moją oczywistą tezę że Bednarz to porażka.
Ja Jaliensa ocenię tak jak Jirsaka po kilku latach, drugi rok Jaliens zaczął dobrze, byle wrócił po kontuzji w formie z 2012 roku. Jirsak zas to porażka, za takie pieniądze przez tyle lat powinien dać Wiśle więcej.
A skąd wiesz że nie dano, rzecz dotyczyła pensji, "znalazłem kogoś lepszego od Pawełka" , siła argumentu i autorytet u Bednarza leży.
Melikosn, jest jak Biton czy Pareiko to jest obiektywizm , jeśli ktoś ma sukcesy a takie miał Stan i w PSV i u nas to nie ma tu przypadku, a Bednarz jeden prezent od innych i tyle, no chyba że jest specjalista rynku brazylijskiego, ale jakoś wątpię.
Ostatnie ciebie bawi mnie bardzo martwi ot różnica, pewnie trwała różnica.
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.04.2012 o godz. 20:50.
|