Cytat:
|
Mnie szyldy nie interesują. Pytam o ogólną linię podziału, potrafisz ją wyznaczyć? Zaręczam ci ze po jednej stronie będzie nie tylko PiS, a po drugiej nie tylko PO.
|
Miałem na myśli tylko tyle , że zarówno po stronie sympatyków PO jak i PiS są tzw. lemingi. Dyskusja o jakichś ogólnych liniach podziału jest w tym przypadku zbędna.
Cytat:
|
Ja listy którą próbowałeś obśmiać nie czytałem, bo sam mógłbym taką stworzyć, jednak jeżeli w naganne działanie traktujesz z pobłażaniem tylko dlatego, że jego efekty jeszcze nie nastąpiły to ja sie na taką manipulację nie zgadzam.
|
Nie traktuje nagannego działania z pobłażaniem. Efekty nie nastąpiły a na tej liście było napisane , że nastąpiły. Nie chce mi się po raz tysięczny pisać tego samego , więc poprzestanę na 999 i nie ciągnij tego tematu dalej. Nie rozumiesz , albo usilnie nie chcesz zrozumieć. A dlaczego tak się dzieje , to nie wnikam.
Cytat:
|
Co rozumiesz przez poważniejsze źródła?
|
Zależy jak leży.
Przykład: ktoś w jakichś mediach rzuca hasło ,,flaga unijna zamiast narodowych na trykotach sportowych?''
Poszukuje się aktu prawnego będącego inspiracją do powstania takiej informacji medialnej , sprawdza jego treść , naturę prawną , kontekst i wyciąga się wnioski.
Do weryfikacji zarzutu pochodzącego z listy o której dyskutujemy wystarczy podstawowa wiedza z zakresu prawa międzynarodowego.