|
Senior Member
|
|
kacpaw91 napisał(a): 
|
Wiesz, ja nie twierdzę, że Cupiał prowadzi wzorowo Wisłę, twierdzę jednak, że nie wychodzi na niej finansowo najlepiej. Nie robi tego ze złej woli, ale z niecierpliwości. Boli mnie jak sobie pomyślę, że gdyby po pamiętnym sezonie 2002/2003 zdecydował się zbudować Akademię to byśmy prawdopodobnie teraz nie mieli problemu z kadrą. Ktoś go do tej wizji przekonał. Wątpię, aby właściciel kazał Stanowi znaleźć piłkarzy w wieku 27-33 lat. Prędzej powiedział "znajdź odpowiednich piłkarzy".
|
kacpaw91 napisał(a): 
Taka mała sugestia, robisz lekki bałagan edytując posty.
A i jeszcze jedno. Ja Ciebie nie obrażam. Ty też nie musisz. Jeżeli obrażanie to twoje argumenty to faktycznie pora zakończyć tę dyskusję.
|
Cupiał zmienia trenerów, nie inwestuje w infrastrukturę i ...parę jeszcze innych by się znalazło kamyczków do jego ogródka, szanuje go za MP, ale krytykuje bo jest za co ... teza że Stan nie miał budować drużyny na teraz !? , no sorry ale to już nie jest płaszczyzna rozmowy....
Ja rozumiem że starasz się go bronić za wszelka cenę nawet w tak irracjonalny sposób, ale gdyby Stan mógł za te same pieniądze kupować piłkarzy młodszych to by to robił ...no trochę pomyślunku.
Jeśli wyraźnie sygnalizuję brak chęci na kontynuację to ją uszanuj, zwłaszcza że to nią Ja rozpocząłem polemikę.
_______
Edit. Owszem zarabia i pozostaniemy przy swoim, w 2 ostatnich latach nie zanotował strat , wątpię tez aby dług sie zwiększał (bo per salto jest na minusie , ale nie za ostanie 2 lata, taki jest mój pogląd i nie mam podstaw aby go zmienić), bo gdyby tak było właściwi dziennikarze z kontrolowanych przecieków juz by o tym pisali .
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.04.2012 o godz. 20:58.
|
|