Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 19:58
milosz napisał(a):Wyświetl post
Ano twój pozbawiony wad B.C to mu zlecił, dziwne że o tym nie słyszałeś.

Ujme to tak, ... ależ Ja nie zamierzam Cie do niczego przekonywać, bo czuję Twój fanatyzm na milę.

Artykuł sponsorowany, ot dlaczego, aby Bednarz mógł działać, aby B.C mógł ciąć wydatki, aby znaleźć kozła ofiarnego, że zły jest obcy, ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz, więc koniec rozmowy i juz Ci to mówiłem nie zawracaj mi głowy jak nie masz nic do powiedzenia, a tam, jak masz ...to tez nie zawracaj. Tyle.

________

Problem w tym Bobek90 że mam prawo miec swoje poglądy i skoro nikt ich rzetelną wiedza nie obala to nadal je mogę tu głosić, a twój atak na moja osobę jakoś mnie nie dziwi, "martw sie" lepiej o Legię bo im MP może uciec, taki mały żarcik, sam sie o niego prosiłeś przecież .
Wiesz, ja nie twierdzę, że Cupiał prowadzi wzorowo Wisłę, twierdzę jednak, że nie wychodzi na niej finansowo najlepiej. Nie robi tego ze złej woli, ale z niecierpliwości. Boli mnie jak sobie pomyślę, że gdyby po pamiętnym sezonie 2002/2003 zdecydował się zbudować Akademię to byśmy prawdopodobnie teraz nie mieli problemu z kadrą. Ktoś go do tej wizji przekonał. Wątpię, aby właściciel kazał Stanowi znaleźć piłkarzy w wieku 27-33 lat. Prędzej powiedział "znajdź odpowiednich piłkarzy".

Taka mała sugestia, robisz lekki bałagan edytując posty.

A i jeszcze jedno. Ja Ciebie nie obrażam. Ty też nie musisz. Jeżeli obrażanie to twoje argumenty to faktycznie pora zakończyć tę dyskusję.
Odpowiedz cytując