Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 18:42
irman napisał(a):Wyświetl post
Ja tego ....a nie rozumiem jak na graczach pokroju Nuneza, Lameya, Ilieva i Diaza można było budować skład na ligę mistrzów. Przecież to są jakieś piłkarskie jaja. Valckx musiałby być totalnym amatorem żeby firmować nazwiskiem taką politykę klubu.

Mi to wygląda na słodkie usprawiedliwianie totalnych niewypałów w polityce transferowej w ostatnich latach. Naściągano masę zagranicznych łamag, biorących ogromne jak na nasze warunki pieniądze, łamagi jak to łamagi grać nie potrafią, wyników nie ma, ludzie na mecze nie chcą chodzić, zrobiła się dziura w budżecie, więc klub wciska opowieści o postawieniu wszystkiego na LM w lecie ubiegłego roku. W takie bajdurzenie uwierzyłbym gdyby zakontraktowano graczy z nazwiskiem (jak Novo czy Blanco), którzy przynajmniej teoretycznie są gwarancją pewnej jakości. A u nas kto miał LM zdobywać? Nunez? Diaz? Jovanic? ....ica mnie bierze jak to czytam.
Bardzo podobnie pisałem w temacie "Aktualni pracownicy...". Otóż retoryka przedstawiona w linkowanym artykule to stek bzdur nic więcej. Aż się słabo robi...
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując