Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 18:40
milosz napisał(a):Wyświetl post
Nie rybeńko to Ty udowodnij

1) Udowodnij że w 2 ostatnich latach stracił B.C.
2)Udowodnij że tyle zarabiają.
3)Nigdy tak nie twierdziłem, cos bzdurzysz, ale to nic nowego.
4)Udowodnij że tak jest, bo nie jest.
5) Tak samie medialne rewelacje jak Twoje.
Jak Ty nic nie rozumiesz to Ty kłamiesz , więc swoje kłamstwa udowodnij.

Miałeś nic juz do mnie nie pisać, tymczasem nadal nie masz nic ciekawego do powiedzenia i zawracasz mi głowę, oj nudzisz jak rozkapryszone dziecko i w sumie straciłem ochotę nawet na czytanie twoich pustych postów..

Powtórzę więc jak nie masz nic do powiedzenia to nie zajmuj mi czasu.
Zarzucając komuś kłamstwo trzeba je udowodnić, w innym wypadku nikt tego poważnie nie potraktuje.

Ad 1. Tyle, że to Ty twierdzisz, że klub ma zysk, w klubie nie wygląda na to, aby cieszyli się z zysków. Bednarz wręcz nie ukrywa, że są redukcje.

Ad 2. Media twierdzą, że mają takie kontrakty, zresztą to chyba logiczne, że mają w podobnych okolicach bo tyle się zarabia w krajach z których Ci piłkarze przychodzili. Popatrz na kontrakty w Lechu, Legii, Polonii. Sugerujesz, że nasi, którzy przychodzili jako Ci co mają nas wnieść do CL, zarabiają mniej niż gwiazdy tamtych drużyn? Piłkarze mistrza Polski? Twierdzisz, że kłamią to udowodnij to kłamstwo. Jak mam traktować twoje twierdzenia poważnie?

Ad 3. No tak, to był inny użytkownik. Przepraszam za pomyłkę.

Ad 4. A skąd wiesz, że tak nie jest? To nie są kosmiczne pieniądze na naszą ligę 200 tys. euro/sezon kontrakt. Dlaczego mielibyśmy płacić mniej piłkarzom niż Legia, czy Lech? Tym bardziej piłkarzom, którzy w nie jednym klubie o większym budżecie zarabiali większe pieniądze.

Ad 5. Więc skoro nie ufasz tym medialnym rewelacjom z tego samego źródła raz, to czego ufasz innym razem? Konsekwencja.
Odpowiedz cytując