Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 18:22
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Ok Miłoszu to teraz udowodnij mi:
1. Że Cupiał zarabia na Wiśle
2. Że Pareiko, Nunez, Iliev, Jaliens, Lamey zarabiają mniej niż 300-400 tysięcy euro
3. Że powyżsi piłkarze nie dostali grosza za podpisanie kontraktu
4. Że nasza kadra pochłania mniej niż 30 mln zł za wynagrodzenia + premie + ubezpieczenia społeczne + podatki od powyższych.
5. Że zarobiliśmy 7 mln euro na transferach.

Kłamstwo trzeba udowodnić, więc udowodnij, że Wisła wykazuje zysk czemu przeczyła aktualna polityka klubowa.
Nie rybeńko to Ty udowodnij

1) Udowodnij że w 2 ostatnich latach stracił B.C.
2)Udowodnij że tyle zarabiają.
3)Nigdy tak nie twierdziłem, cos bzdurzysz, ale to nic nowego.
4)Udowodnij że tak jest, bo nie jest (skoro na niczym nie opierasz swojego popglądu mogę mieć odmienny, że np. dużo mniej).
5) Takie samie medialne rewelacje jak Twoje.
Jak Ty nic nie rozumiesz to Ty kłamiesz , więc swoje kłamstwa udowodnij.

Miałeś nic juz do mnie nie pisać, tymczasem nadal nie masz nic ciekawego do powiedzenia i zawracasz mi głowę, oj nudzisz jak rozkapryszone dziecko i w sumie straciłem ochotę nawet na czytanie twoich pustych postów..

Powtórzę więc jak nie masz nic do powiedzenia to nie zajmuj mi czasu.
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Piękne, piękne - znaczy każdy kto jest zwolennikiem zysków w Wiśle myśli racjonalnie, inni, zwolennicy strat są nie racjonalni
Powinno być: skoro miłośnicy samych strat Wisły powołują sie na informacje medialne to zwolennicy samych zysków również mogą
Polecam inną dziedzinę - politykę. Tam takie manipulacje słowne to chleb powszedni
Nie mam zamiaru polemizować z tobą - po prostu doceniam mistrzostwo w manipulacji.
Zwłaszcza że dyskusja z Tobą to - zabawa w wygram/przegram przepychankę słowną, a mnie interesuje odkrywanie jak jest na prawdę, a nie kto w przepychankach słownych był lepszy.
Sam manipulujesz próbując nieudolnie zmieniać mój tekst.
Napisałem wyraźnie że Wisła przynosi również zyski, a choćby dlatego że dług się nie powiększa bo gdyby sie powiększał to by nas o tym przecież nasz Kochany Sponsor poinformował, prawda ?
irman napisał(a):Wyświetl post
Ja tego ....a nie rozumiem jak na graczach pokroju Nuneza, Lameya, Ilieva i Diaza można było budować skład na ligę mistrzów. Przecież to są jakieś piłkarskie jaja. Valckx musiałby być totalnym amatorem żeby firmować nazwiskiem taką politykę klubu.
irman napisał(a):Wyświetl post
Mi to wygląda na słodkie usprawiedliwianie totalnych niewypałów w polityce transferowej w ostatnich latach. Naściągano masę zagranicznych łamag, biorących ogromne jak na nasze warunki pieniądze, łamagi jak to łamagi grać nie potrafią, wyników nie ma,(...).
Problem tylko to MP 2011 i ta LE, no cos z tym trzeba zrobić, może ...zapomnieć .

Ostatnio edytowane przez milosz : 02.04.2012 o godz. 18:38.
Odpowiedz cytując