|
nie wiem jak można wierzyć w te bzdury które wypisują media. jeszcze się na nich nie poznaliście? piszą takie pierdoły że się tego czytać nie da. podchwycą temat od jakiegoś maciosa czy .... wie kogo innego i plotka zaczyna żyć swoim życiem od jednej gazety po druga i tak w kółko. w tamtym roku problemu z kasą nie było a teraz nagle jest i to jeszcze gazety znają dokładne kwoty (ile zarabiają piłkarze itp choć jest to okryte tajemnicą i wiedzę o tym ma może kilka osób. zaczęła się nagonka na maskanta,stana basałaja że niby kasy nie ma przez nich? jeśli nawet ten mityczny dług jest to kto na to pozwolił, kto rządzi w klubie i kto daje na to wszystko kasę, kto pozwolił na transfery mimo że (podobno)kasy nie ma? czyżby to nie był Cupiał? widać ewidentnie że coś mu się odwróciło po roku, że le to za mało myśląc ze zatrudniając bednarza awansujemy do lm? przecież on nie ma pojęcia o prowadzeniu klubu o transferach nie wspominając bo łobo beto hristov itp wszystko tłumaczy. brawo Cupiał za taką politykę jestem pod wrażeniem.
najbardziej mnie rozwliło że możemy nie wystartować w kolejnym sezonie ekstraklasy? komu oni próbują wcisnąć ten kit? lud ciemny wszytko łyknie ? niestety tak nie jest a takie sensacje to mogą sobie do dupy włożyć
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 02.04.2012 o godz. 14:31.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL
|