Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 13:30
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Gdzie ja go opluwam? Piszę tylko, że nie jest aż tak nieomylny jak wszyscy tutaj twierdzą. Dla mnie różnica między Bednarzem i Stanem nie jest zbyt duża (na korzyść Stana), a dla was jest ogromna. A i mówiąc o Chinach miałem na myśli to, że zastanawia mnie to w jaki sposób odszedł z PSV. Sądzę, że to zaważyło na tym, że nie pracuje obecnie z bogatszym klubie niż Wisła.

No właśnie Ci, którzy przedstawiają punkt widzenia taki, że Wisła przynosi straty podpierają to bardziej merytorycznymi argumentami niż Ci, którzy twierdzą, że Cupiał zarabia na Wiśle. Większość waszych twierdzeń jest dopiero niemerytoryczna.
A gdzie Ja niby pisze że Stan jest nieomylny, jedynie bronie tego że większośc transferów była dobra.

Różnica pomiędzy Bednarzem a Valckxem to przepaść, jak ktoś tego nie widzi to ciężko aby widział cokolwiek.

No właśnie to jest mitomania że Ci co bronią tezy że B.C. tylko traci, znają dokładne dane a Ci co twierdzą jak Ja, że przy każdej okazji Cupiał odzyskuje dług zabierając każde nawet drobne zyski, jak teraz, to nie mają żadnych danych.
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
z tymi artykułami to jak z kawałem o zaatakowanym sowieckim traktorze pracującym spokojnie w polu, który odpowiedział na atak OGNIEM A NASTĘPNIE ODLECIAŁ W KIERUNKU MOSKWY.
Dobre, dobre .
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.04.2012 o godz. 13:38.
Odpowiedz cytując