|
Senior Member
|
|
kacpaw91 napisał(a): 
Zacytuj mi gdzie go obrażam... Jestem bardzo ciekaw.
Ty nadal te swoje wyliczenia, w których brakuje kwoty jaką wydajemy na piłkarzy. Przepraszam, ale to jest właśnie niemerytoryczne. Zestawiasz liczby z wartością nieznaną i różnica pierwszego z drugim wychodzi Ci dodatnia. .
Straciłem ochotę na dyskusję z Tobą. Myśl sobie co chcesz.
|
kacpaw91 napisał(a): 
|
. Myślicie, że przypadkowo Stan przyszedł do nas z chińskiego klubu po odejściu z PSV w niemiłych okolicznościach? Menedżer, który ściągnął takich piłkarzy dla PSV znalazłby w normalnych warunkach atrakcyjniejszą ofertę niż w Wiśle.
|
Insynuujesz więc obrażasz, jak Stan dostał intratną propozycja to ją przyjął.
Podaje coś co ma charakter zdrowo-rozsądkowy bo innych danych nie mamy i Ty tez nie masz więc nie cwaniakuj. Dedukcja jest prosta jeśli po Levadii katastrofy nie było to po sprzedaniu piłkarzy za 7 mln euro i zyskach z kw. do LM i LE też być jej nie może, jedynym wytłumaczeniem jest łatanie dziury z lat poprzednich czyli odbieranie długu przez B.C, wstyd jedynie że robi to w takim stylu.
Ja nigdy nie miałem ochoty z Tobą dyskutować, bo wpatrzony jesteś w B.C. jak w święty obrazek, a fanatyków staram sie omijając, jednak to Ty kolejny raz mnie indagujesz więc Ci odpowiadam, aby ostatni raz, byłoby miło gdyby ostatni.
PS. I powtórzę to raz jeszcze co wiele razy pisałem, szacunek dla B.C tak, ale nie bezkrytyczny. Ma prawo odbierać dług choć w lepszym stylu niż teraz, ale brak inwestycji choćby w boiska treningowe i wiele innych zarzutów merytorycznych jest faktem niepodważalnym.
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.04.2012 o godz. 15:23.
|
|