Pablo84 napisał(a):

A czy on ma wybudować za swoje? Nie sądzę by było by go stać mimo dużych zarobków."Pierdział na słodko również odnośnie muzeum Wisły, sklepiku z prawdziwego zdarzenia, restauracji -robił to na swojej pierwszej konferencji, przy mediach(jest to na youtube).Myślę, że miał powody że to zrealizuję, a te nakreślił mu właściciel, który go długo namawiał na powrót do Wisły.
Słyszałem wiele razy, że Basałaj po macoszemu traktuje fanatyków, do Wisły podchodzi jak do przedsiębiorstwa, a kibiców jak do konumentów z galerii, ale jeśli chodzio rozwój klubu, uważam, że ciężko go ocenić, ze względuna to, że nie miał wystarczających środków, sam przy tym narażając się na obstrzał mediów kibiców co z realizacją obietnic.
Nasz klub, to kolos na glinianych nogach a jego wartość(?) stanowi historia (mimo że SSA to nie TS) i kopacze.Stadion jest miasta.Nie mamy nawet porządnego boiska treningowego nie mówiąc już o jakijś tam ostatniej desce ratunku pod postacią akademii piłkarskiej.Nasz klub zbudowany jest na łajowej, bagnistej ziemi bez fundamentów.
|
Ale Pablo ja się zgadzam, że on nie miał tego budować za swoje. Ale jeśli mu to Cupiał nakreślił, powinien się domagać takiej inwestycji od strony Cupiała, jeśli się nie mógł doczekać (po kilkunastu miesiącach), to człowiek honoru mówi - KONIEC, NIE BĘDĘ TEGO FIRMOWAŁ SWOIM NAZWISKIEM. Ciekawi mnie też, czy w ramach swoich obowiązków zrobił cokolwiek, aby taką bazę zbudować ?! - kiedyś słyszałem w jego wypowiedzi, że zastanawiają się nad dofinansowaniem z funduszy unijnych ...
Śmieszą mnie plany zapełnienia stadionu
bez sprzedaży internetowej i plany
DUŻEJ SPRZEDAŻY GADŻETÓW bez sklepu z prawdziwego zdarzenia oraz
BIAŁEJ GWIAZDY NA KAŻDEJ KOSZULCE, GADŻECIE, ITP.
Ja od KILKU LAT NIE KUPIŁEM NIC CO JEST SYGNOWANE LOGIEM S.S.A. - I NIE KUPIĘ, DO MOMENTU KIEDY BĘDZIE TEN ZNAK CUPIAŁOWEJ S.S.A.
Myślę, że takich kibiców jest bardzo dużo, jednak to historia i tradycja nakręca ludzi na wydatki, gdy nie ma SŁAWNEJ LIGI MISTRZÓW.
I NIE WIERZYĆ W TE BREDNIE O PRZEINWESTOWANIU, CUPIAŁ PO RAZ KOLEJNY CHCIAŁ PALCEM DUPĘ UTRZEĆ, A ŻE NIE WYSZŁO MA PRETENSJE DO WSZYSTKICH - TYLKO NIE DO SIEBIE...
Na każdym kolejnym meczu powinniśmy GO POZDRAWIAĆ! JAK KIEDYŚ AMIKORZE SWOICH DZIAŁACZY.
Byłem wrogiem Basałaja, który zwalczał kibiców i nie robił wiele dla klubu, dostrzegam błędy Valkcxa, ale tak naprawdę to CUPIAŁ jest w 10000 % winny obecnej sytuacji...