Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 12:33
milosz napisał(a):Wyświetl post
No tak, bo "opluwanie" prze Ciebie Stana Valckx'a jest juz słuszne i właściwe, MP i najlepszy wynik w europejskich pucharach do 9 lat to w istocie powód do opluwania byłego dyr. sp. PSV. Co do Chin to rozumiem że każdy kto bierze intratna propozycje pracy jest już złodziejem, w insynuowaniu bardzo się starasz widzę.
Gdzie ja go opluwam? Piszę tylko, że nie jest aż tak nieomylny jak wszyscy tutaj twierdzą. Dla mnie różnica między Bednarzem i Stanem nie jest zbyt duża (na korzyść Stana), a dla was jest ogromna. A i mówiąc o Chinach miałem na myśli to, że zastanawia mnie to w jaki sposób odszedł z PSV. Sądzę, że to zaważyło na tym, że nie pracuje obecnie z bogatszym klubie niż Wisła.

milosz napisał(a):Wyświetl post
Krytyka Cupiała jest merytoryczna a bzdurą jest jej nie merytoryczne podważanie (i pisze to z całym szacunkiem do jego zasług, ale ślepym na rzeczy złe które robi w kontekście Wisły być nie należy).
No właśnie Ci, którzy przedstawiają punkt widzenia taki, że Wisła przynosi straty podpierają to bardziej merytorycznymi argumentami niż Ci, którzy twierdzą, że Cupiał zarabia na Wiśle. Większość waszych twierdzeń jest dopiero niemerytoryczna.

Nie wiem po co marnuję czas, aby Ci pokazać, że się mylisz. Nie mniej denerwuje mnie tworzenie nowych mitycznych bohaterów czy równoczesnym opluwaniu ludzi zasłużonych. Czemu nie umówisz się z kolegami, którzy podzielają twój punkt widzenia, aby zastawić majątki i wykupić od Cupiała udziały? Przecież to taki złoty interes.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 02.04.2012 o godz. 12:35.
Odpowiedz cytując