Drozd napisał(a):

Nie podoba sie, masz ignora, rozumiem że prawda boli dlatego nie oczekuje od ciebie racjonalnych zachowań.
Chyba kolego nie wiesz co to jest polemika. Chcesz, to wkleję fragmencik.
Jesteś przeciw i Kaczyńskiemu i Tuskowi bo pojawił się przedstawiciel poziomu mentalnego, który reprezentujesz.
Co Ci agitacja polityczna przeszkadza? Wszyscy muszą myśleć tak jak ty? Leninowiec XXI wieku.
A co do katastrofy smoleńskiej tylko POpaprańcy i wyborcy Tuska albo komuchy uważają że to temat zamknięty przez śmichu warte raporty, ty uważałeś tak jeszcze przed raportami więc co się dziwisz.
|
To nie bylo d...u do Ciebie, wiec po co sie do mnie odzywasz? Juz Ci powiedzialem, chcesz porozmawiec? spotkajmy sie u Wislakow przed meczem albo po meczu, jak wolisz. moze byc na jakims wyjezdzie, np jutro w chorzowie, jedziemy?
I Ty znowu wiesz co ja mam w glowie? K.....a

co za fra...r... nie lubieKaczymskiego, nie lubie Tuska to musze lubic Palikota

buahahahahaha dramat!
Przeciez ja nikogo do swoich pogladow nie przekonuje, za to Ty bez przerwy, wiec kto tutaj jest Leninowcem?
Tylko przez ludzi twojego pokroju tak uwazalem Maciorowiczu naszego forum. wstyd mi ze wsrod Wislackiej braci mozna znalesc takie frajesrtwo i spoleczniarstwo!