Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 11:14
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Twoją naiwnością jest bezgraniczna wiara ,że wszystkie zarzuty odnośnie rządów PO muszą być prawdziwe ; )
Jesteś po prostu lemingiem po drugiej stronie barykady.
Akurat wszystkie te które ty wybrałeś jako fałszywe moim zdaniem są prawdziwe. A wielu zarzutów jeszcze nie ma bo mamy cenzurę jak za PRL. Wyobrażasz sobie co by się działo w mediach gdyby w sprawach związanych z Euro był taki burdel jak dziś i rządził PiS? Bardziej jechali po Kaczyńskim w 2006 na sześć lat przed euro że niby nic nie robi, niż dzisiaj po Tusku kiedy wiadomo że już jest za późno. A winni Chińczycy, pogoda, kryzys, plamy na słońcu i oczywiście podwykonawcy, którzy spadli z księżyca i nikt za nich nie odpowiada.

Chyba nie rozumiesz czym charakteryzuje się leming, leming musi mieć sterowanie bez niego chodzi dwa kroki w prawo i dwa kroki w lewo. Lemingami sterują "ałtorytety" znasz ich przecież z TVN. O jakiej barykadzie piszesz? Kto jest po jednej a kto po drugiej stronie? Jestem bardzo ciekawy.

Niekonik napisał(a):Wyświetl post
Mareq, po co dyskotowac z d...m.
A dwulicowosc tego osobnika jest przerazajaca wtedy kiedy mu wygodnie jedzie po onecie GW i TVN, a innym razem kiedy okolicznosci sa sprzyjajace cytuje ww media, toz to szooook!!!
Kiedys pozwolilem wejsc w polemike z tym lemingiem to chyba bylo na temat katastrofy smolenskiej, nie wiem skad, ale on juz wiedzial ze jestem wyborca Tuska i Popaprncem! Nie mogl zrozumiec jak mozna byc przeciw Kaczynskiemu i Tuskowi jednoczesnie!

Nie podoba sie, masz ignora, rozumiem że prawda boli dlatego nie oczekuje od ciebie racjonalnych zachowań.

Chyba kolego nie wiesz co to jest polemika. Chcesz, to wkleję fragmencik.

Jesteś przeciw i Kaczyńskiemu i Tuskowi bo pojawił się przedstawiciel poziomu mentalnego, który reprezentujesz.

Co Ci agitacja polityczna przeszkadza? Wszyscy muszą myśleć tak jak ty? Leninowiec XXI wieku.

A co do katastrofy smoleńskiej tylko POpaprańcy i wyborcy Tuska albo komuchy uważają że to temat zamknięty przez śmichu warte raporty, ty uważałeś tak jeszcze przed raportami więc co się dziwisz.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.04.2012 o godz. 11:30.
Hej Nasz TS !!