Wyświetl pojedynczy post
Snoopy5
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 11:11. Jest źle ale bywało gorzej
Jeśli Wisła Kraków jako całośc weźmie się w garść , wyrzuci co ma wyrzucić , sprzeda co może sprzedać , zatrudni ludzi na dorobku , ambitnych , nie mających wielkich żądań i postawi na zdrowe zasady panujące w klubie to uda się zachować jakieś nadzieje na lepsze jutro. Cupiał niestety albo stety ma jeszcze chęci do inwestycji , słyszałem , że nie zostawi klubu w potrzasku ale wiem też że nie należy liczyć na wiele. Transferów milionowych na pewno nie będzie , może być kilka powrotów o których piszą gazety , również młodych , zdolnych z niższych lig . Bednarz raczej nie zwojuje wiele bo będzie miał ograniczony budżet i niechęć ze strony zarządu do swoich planów , więc tak jak piszę nie spodziewajmy się cudów. Może być też tak że Wisła zostanie średniakiem ligi aż klubu nie przejmie ktoś z pomysłem na wielką Wisłę i dużą kasą . Na razie są to marzenia . Wszyscy cierpimy widząc to co się dzieje ale jest tak od jakiegoś czasu , co dwa lata nowe pomysły , coraz droższe a efekt nadal marny . Wisłę uratuje jedynie zdobycie Pucharu Polski a i tak następny sezon będzie oparty jedynie na nadziei , że w końcu doczekamy się ZESPOŁU a nie tak jak teraz zbieraniny .
Odpowiedz cytując