|
Ja Basalaja nigdy nie popierałem, ostatnio nawet z jego zwolennikami prowadziłem ostre dysputy.
Jednak hola hola, powiedzmy sobie prawdę, że od kilku lat nasi "działacze" mówią nam kibicom, ze kupujemy graczy zagranicznych, BO NA POLSKICH NAS NIE STAĆ.
Teraz mamy wrócić z błędnej drogi wydawania "fortuny" na zagranicznych i wrócić do TAŃSZYCH polskich piłkarzy. Schizofrenia totalna.
Basalaj jest winny za swoje nic nie robienie, słusznie poleciał, ale Nie winie Valckxa, moim zdaniem Cupial wybiela sie Jego kosztem.
Było sporo polskich piłkarzy w TME na koniec tamtego sezonu, którzy mogli mas wzmocnić, ale on jak zwykle wolał oszczędzać, a pózniej domagać sie Bóg wie czego, najlepiej Pucharu Europy.
Tak naprawdę, jeśli Cupial nie zainwestuje w infrastrukturę treningową, dobrych trenerów i nie stworzy prawdziwej akademii piłkarskiej, to naprawdę nie powinien mieć miejsca przy R22. A on i jego przydupasy powinny być naszym wrogiem Nr 1.
Dużo młodych piłkarzy powtarza, ze teraz w Wiśle nie ma przyszłości (nie ma gdzie trenować, z kim trenować, itp.)-a taką widza w młodych drużynach żydowskich. To wina CUPIALA.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.04.2012 o godz. 08:41.
|