Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 07:38
To walka z wiatrakami....

Jeśli komuś sprawia trudność policzenia kwoty 20tyśEuro x12, to ma problem (chociaz i tak nie wiem skąd ten dziennikarz wie o takich sumach, skoro to tajemnica handlowa, tak jak jest dziwna kwota tego budżetu.)Czy to jest faktycznie dużo za zawodników wypożyczonych?2
Naprawdę wierzycie, że:
Lamey- Podstarzały obrońca z II ligi angielskiej życzyłby sobie kosmicznego kontraktu w mistrzu Polski?
Nunez, któremu grożono śmiercią na trybunach i na ulicach swojego miasta, a sam nie miał pewnego miejsca w składzie i który marzył o wyjechaniu do Europy chce rozbić nasza bank?
Diaz?Który po bardzo dobrym początku w swoim zespole złapał kontuzję i już nie wrócił do podstawowego składu a w swoim byłym klubie chcę się odbudować, chce nas zarabiać kokosy?
Dlaczego Valckx sprowadził takich a nie innych kopaczyBo nie miał na to środków a jakoś sobie musiał radzić nawet firmując to swoim nazwiskiem-Cóż, nazwisko znane,wymagania u kibiców duże,więc taka osoba nadaje się na amortyzatora złych wydarzeń wręcz idealnie- będzie na kogo zwalić wine!.
.Młodzi perspektywiczni z silniejszych lig kosztują dużo a kontakty też nie należą do najniejszych.Ja nie mówię, by sprowadzał graczy od razu takich jak do PSV czyli Alexa, Heurelho Gomesa, DaMarcusa Beasleya, Jefferson Farfana, Balazsa Dzsudzsaka.NIE, NIE TEJ KLASY, my nie jesteśmy PSV, ale takich nawet o 2 klasy niżej.Ludzie, trafiło się nam kura znosząca złote jaja, tyle, że gospodarz z pierza tej kury zrobił poduszkę (bezpieczeństwa)
Poza tym zważcie na to, że w zimowym okienku nikogo nie sprowadzono, a w letnim wypożyczano i sprowadzano darmowych, więc podzielcie te okienka na 2.
Ale nie, Cupiał nagle wjedzie na białym koniu i uratuje nagle Wisełke z pieniędzy, których nagle nie ma, by zapłacić nawet za prąd.To jest ....a kpina.Tak jak 3 trenerów w ciągu 1 sezonu- i w tym 1 od przygotowania fizycznego.I wy nagle wymagacie od tych kopaczy, by zaczeli grac w piłkę i to u trenera, który nie umie języka angielskiego?
Dlaczego w tym klubie nie moze być normalnie?
Ale nie, pojawił się na zamówienie artykuł oczerniający i to z kwotami i liczbami wyssanymi z palca.Coraz bardziej marzy mi się odejście "Cupiałka" z Wisły, kosztem walki w niższych ligach.Czasami kibic Wisły ma prawo czuć się jak chory na schizofrenię....
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 02.04.2012 o godz. 07:59.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując