Bobek90 napisał(a):

Mialem juz na ten temat nie pisac, ale...
Dariook, wyluzuj troche bo ta twoja pompatycznosc jest komiczna. Nie jestes ani Adolfem odbijajacym Europe, ani Napoleonem ani kim tam sobie chcesz. Jestes zwyklym kibicem ktorych na swiecie sa miliony. Jestes kibicem troche bardziej zaangażowany emocjonalnie jesli chodzi o "otoczke" klubu ("ekipy kibicowskie" i te klimaty), a takich tez jest wielu (zawsze jakis okreslony procent, mniejszy lub wiekszy, nalezy do tych bardziej fanatycznych... i tak jest od Lizbony do Moskwy). I tyle.
Wiec nie pisz tych pompatycznych bzdur bo to smieszne. Pieniadze... Pieniadze powiadasz... To jest ciekawe, ale z reguly Ci co najbardziej krzycza ze pieniadze to nie wszystko, to Ci ktorzy na oczy wielkich sum nie widzieli. Jestem pewny (pewny!) ze gdyby zaoferowac kazdemu fanatykowi milion euro pod warunkiem ze ow mialby przejsc na "ciemna strone mocy" (cracovia) to 90-95 procent aktualnych twoich "braci" by juz siedziala na cracovii.
Mow co chcesz, ale swiatem rzadzi kasa, i tyle. Mozesz tupac ze to jest zle, ale rzeczywistosci nie zmienisz.
P.S
Real Madryt jest bogatszym klubem od Wisly Krakow, a ja obecnie mam blizej do Madrytu niz do Krakowa. Wiec nie zarzucaj mi rzeczy ktore sa z dupy wziete i sie tworza w twojej glowie...
Tym razem ostatecznie: Bez odbioru. Nie ma sensu, ja Ciebie nie zmienie, ty nie zmienisz mnie. Ale prosze, nie moralizuj tymi pompatycznymi dyskursami. To ani nie polityka, ani nie niedzielne filmy amerykanskie.
|
Chłopie nie wypowiadaj się na tematy których nie masz pojecia!
Powiem ci że jak czytam o takich bzdurach i ofercie za milion euro

to naprawdę , nieżły z ciebie łeb.
Swiatem kolego rządzą zasoby naturalne a nie kasa. Posiadanie pieniędzy nie jest złe, jednak złe jest wielbienie pieniądza, a przekonanie że za pieniądze można wszystko kupić jest zwykłym sloganem i ma niewiele wspolnego z prawdą.
Ja ci nie zabraniam pisania bzdur i wygłaszania poglądów , nie chcę po prostu byś prowadził tekst w kierunku mojej osoby. Nie uważam cię za odpowiedniego partnera do rozmów na tematy kibicowskie. Nawet nie wiem co poniektóre brednie tak naprawde mają wspólnego z Wisłą a co dopiero się do nich odnosić.
Dla mnie to w co wierzysz jest tak kruche jak krucha jest twoja wiara. Nie dziwi mnie to że miałem rację i nie bywasz na R22. Jeśli masz bliżej na Real to idz i zobacz kto zasiada na trybunach, zobacz jak wielu fanatycznych kibicow tam się znajduje.
W jednym masz rację, owszem nie jestem Adolfem ani Napoleonem. Nie różnię sie od innych kibiców Białej Gwiazdy, takich jak ja jest miliony.
Dlatego chyba rozumiesz moje prawo do tego żeby zareagować gdy ktoś wypowiada brednie mając nikłe pojęcie o tym o czym pisze.
Ja nie mam nic do ciebie tylko do głupot które tutaj wypisujesz. Mylisz sie w kilku kwestiach i niepotrzebnie rozgłaszasz brednie.
Jak myślisz co mogę sobie o tobie myśleć po twoich tekstach typu :
"Wiec nie pisz tych pompatycznych bzdur bo to smieszne. Pieniadze... Pieniadze powiadasz... To jest ciekawe, ale z reguly Ci co najbardziej krzycza ze pieniadze to nie wszystko, to Ci ktorzy na oczy wielkich sum nie widzieli"

Milioner zasrany... słoma w buty i wio do pola! Albo kup pan WISŁE! Please!
jerry.lii.lewis vel " I hate everything about P.Małecki "
Wątpię że jestes wykładowcą jezyka polskiego z dlatego swoje spostrzeżenia zatrzymaj dla siebie.
Myślisz że swojej pięknej i nienaganną polszczyzną jesteś w stanie ukryć swoją głupotę ? Nic bardziej mylnego wiec swoje uwagi zachowaj dla siebie.
Zabawne, jak można napisać tak piękny i wzorowy stylistycznie tekst ktory nic tak naprawdę nie znaczy.
Głupota to jednak głupota, nie ważne jak ładnie ją ubierzesz, jak bardzo byś się nie starał to już tego nie zmienisz.
W dupie byłeś i gówno widziałeś! Bywalcem szatni nie jestes wiec na jakiej podstawie potrafisz ocenić kto i w jakim stopniu rozbija szatnię i drużynę. Pewnie opierasz swoją wiedzę na prasie bulwarowej więc dlaczego wygłaszasz tezy i szkalujesz nie posiadając pewności że nie kłamiesz?
Manipulacja wypowiedzią dla własnych celów jest rownież sianiem fermentu i działaniem na szkodę drużyny. Zastanów się piękny literacie czy aby śłowa:
Cytat:
|
Mały, że nie chce grać w Wiśle i nie wdając się w szczegóły co do słów - obaj działają na szkodę klubu psując atmosferę w szatni i / lub wokół zespołu
|
.
nie mijają się z prawdą. Wymiana słowa "drużynie" na "Wiśle" jest tanim chwytem jednak ma olbrzymi wpływ na sens całej wypowiedzi. Wiem że zrobiłeś to świadomie...
Szkoda że ja z twojej wypowiedzi pośmiać się rownież ja nie mogę. Niby wygląda ona ładnie i mimo kilku błędów stylistycznych nie miałem problemów by przeczytać twoje brednie.
No ale to chyba mało ważne , nie mamy tutaj konkursy pięknej polszczyzny. Jednak skupiając sie na samej treści to szkoda czasu na czytanie.
Głupota jest wszechobecna.
Musisz się pogodzić z tym że w klubie masz gówno do gadania a twoje uwagi i żale nikogo nie obchodzą. Małecki , Kirm , Iliev itd ...są piłkarzami naszego klubu więc uszanuj to!
A że jeden czy drugi zapomniał jak kopać w piłkę nie jest powodem by go wypierdalać na zbity pysk.
Nie masz argumentów dlatego bredzisz o baroku, nastolatkach i braku jaj członków zarządu.
Jeśli ja jestem zaślepiony to jak nazwać twoje kompleksy na punkcie PM ?
No wiadomo , dostałeś ostrego liścia od zarządu gdy przywrócili Małeckiego. Z jednej strony i dobrze, po części uciszyło to krzykaczy i parowkarzy , jednak wiadomo ...dla ciebie to szok.
Dlatego teraz zarząd nie ma jaj? Ty pewnie masz takie wielki że trudno wstać ci od klawiatury i opieprzyć kiełbasę. Wiec wymyślasz i przeinaczasz wszystko co robił lub robi Małecki.
A to gesty pod publiczke, a to machanie łapkami, a to tatuż Reymana nie jest Reymanem itp.
Chyba powoli ogarnia cie obsesja na jego punkcie.
Pewnie boli , bedzie boleć ale w końcu przestanie! Strzeli pare bramek to bedziesz wrzeszczał jego imie!
Dobra kończę to idiotyczną konwersację , szczerze to nie mam zamiaru tłumaczyć czegoś co powinno być oczywiste, pisząc z wami mam wrażenie jak bym tłumaczył to 12 letnim początkującym kibicom.