Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2012, 00:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Zabawie się we wróżkę: Cupiał nas jednak "uratuje".
Co prawda za cenę wyprzedaży wszystkiego co się rusza oraz kompletnej degrengolady sportowej.
Ale "uratuje nas".

I niech nikt sobie nie myśli że to kolejny cyrk z wyciąganiem kasy z Wisły. To akcja ratunkowa.

EDIT: Acha, żeby sobie ktoś nie pomyślał że sugeruję, że to kolejny etap wychodzenia z Wisły. Mam nadzieje, że się rozumiemy
Pogrubiłem to do czego chcę się odnieść.

Rozumiem, że jesteś kolejnym głównym księgowym spółki...

Ta "kompletna degrengolada sportowa" jest przywoływana min. przez ciebie od kilku lat. Pisałeś o degradacji po sprzedaży 2 najlepszych stoperów, a dokładnie w tym samym sezonie zdobyliśmy mistrzostwo (poprzedni sezon z tymi samymi najlepszymi stoperami skonczyl sie Jopem), na wiosnę graliśmy w pucharach, wygraliśmy 5 z 6 meczy w walce o LM :]-najlepszy sezon od lat(europejski).

Zakup "darmowych emerytów" w letnim okienku zapewne też był sygnałem "wychodzenia z Wisły"...

Co wzlot i upadek jest ta sama bajka, wyprzedaż, 2 liga itd. To jak jest wreszcie? Wyprzedajemy cały blok obronny to jest wychodzenie, przychodzi kolejne okienko wylot za godziwe pieniądze i przyjście obcokrajowców, którzy zrobili lepsze wyniki niż Brożki i już wyprzedażą nie jest czy jak?

Proszę o weryfikację twych zeszlorocznych felietonów, jak ma się pozbycie Brożków+obrońców+Pawełek(którego usprawiedliwiałes za fucka) i zastąpienie ich (droższymi w utrzymaniu) obcokrajowcami : Genkov, Melikson, Pareiko, Lamey, Jaliens, Iliev, Biton..

To jest wychodzenie z Wisły?

Cupiał celował w LM znowu na tu i teraz, z nim nigdy nie będzie przyszłościowego planu, zawsze będą skrajne emocje. Teraz zapewne "lekkie odchudzenie" i w niedalekiej przyszłości mam nadzieję kolejna próba:]

Boguś trzymaj się!

PS.1.
Odejdą kolejni na których da się coś zarobić, na ich miejsce przyjdą inni itd...

PS2.

Jak ktoś myśli, że artykuł o obecnej sytuacji finansowej jest jakąś manipulacją, zasłona dymną przed uj wie czym to... to... to chyba mysli że Jaliens Lamey Iliev grają za darmo :]

ależ kokosy nastukaliśmy za Marcelo Głowe i Brożków.... przecież S.A. nie ma żadnych kosztów, generuje tylko zysk, który notorycznie cichaczem podwędzany jest przez Cupiała
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 02.04.2012 o godz. 01:07.
Odpowiedz cytując