Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2012, 23:46
Mialem juz na ten temat nie pisac, ale...

Dariook,
wyluzuj troche bo ta twoja pompatycznosc jest komiczna. Nie jestes ani Adolfem podbijajacym Europe, ani Napoleonem ani kim tam sobie chcesz. Jestes zwyklym kibicem ktorych na swiecie sa miliony. Jestes kibicem troche bardziej zaangazowanym emocjonalnie jesli chodzi o "otoczke" klubu ("ekipy kibicowskie" i te klimaty), a takich tez jest wielu (zawsze jakis okreslony procent, mniejszy lub wiekszy, nalezy do tych bardziej fanatycznych... i tak jest od Lizbony do Moskwy). I tyle.

Wiec nie pisz tych pompatycznych bzdur bo to smieszne. Pieniadze... Pieniadze powiadasz... To jest ciekawe, ale z reguly Ci co najbardziej krzycza ze pieniadze to nie wszystko, to Ci ktorzy na oczy wielkich sum nie widzieli. Jestem pewny (pewny!) ze gdyby zaoferowac kazdemu fanatykowi milion euro pod warunkiem ze ow mialby przejsc na "ciemna strone mocy" (cracovia) to 90-95 procent aktualnych twoich "braci" by juz siedziala na cracovii.
Mow co chcesz, ale swiatem rzadzi kasa, i tyle. Mozesz tupac ze to jest zle, ale rzeczywistosci nie zmienisz.

P.S
Real Madryt jest bogatszym klubem od Wisly Krakow, a ja obecnie mam blizej do Madrytu niz do Krakowa. Wiec nie zarzucaj mi rzeczy ktore sa z dupy wziete i sie tworza w twojej glowie...

Tym razem ostatecznie: Bez odbioru. Nie ma sensu, ja Ciebie nie zmienie, ty nie zmienisz mnie. Ale prosze, nie moralizuj tymi pompatycznymi dyskursami. To ani nie polityka, ani nie niedzielne filmy amerykanskie.
Odpowiedz cytując