Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2012, 23:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zabawie się we wróżkę: Cupiał nas jednak "uratuje".
Co prawda za cenę wyprzedaży wszystkiego co się rusza oraz kompletnej degrengolady sportowej.
Ale "uratuje nas".

I niech nikt sobie nie myśli że to kolejny cyrk z wyciąganiem kasy z Wisły. To akcja ratunkowa.

Swoją drogą - gdybyśmy ogłosili upadłość, kto przejąłby jedyny majątek Wisły: karty zawodnicze?
Tak tylko pytam

EDIT: Acha, żeby sobie ktoś nie pomyślał że sugeruję, że to kolejny etap wychodzenia z Wisły. Mam nadzieje, że się rozumiemy
Ciekawe że nie było kryzysu oficjalnego po Levadii, ale jak sprzedajemy piłkarzy za 7 melonów i sukcesy finansowe z kw. do LM i z LE, to nagle "kryzys", oj coś czuje że gdybyśmy awansowali do LM to "kryzys" byłby jeszcze większy .

silver03 napisał(a):Wyświetl post
Pamiętaj też o okolicznościach towarzyszących temu awansowi.
Awans do LE był naturalny, a odpadnięcie w kw. do LM pechowe, tak jak wyjście z grupy szczęśliwe, suma szczęścia wynosi zero więc warto widzieć całość, ale coś czuje że nasz sukces w pucharach też wielu jest nie na rękę, no to teraz będzie juz tylko świetlana przyszłość z ... Bednarzem , Kapką i ... Mandziarą.

_______

PS. Oj coś Ci się pomyliło, fialo .
Oficjalna linia partii jest taka że Bednarz jest naszym Bogiem, jedynie słusznym , a Holendrzy to samo zło .
A i jeszcze Kirm to akurat Bednarz, nie Valckx.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
EDIT3: Ale ogólnie - szacunek. Nie dość że będzie wyprzedaż która nas sportowo zniszczy, to jeszcze kibice będą za nią dziękować. Genialna akcja - to nie sarkazm. Im dłużej o tym myślę, w tym w większym podziwie jestem.
EDIT4: Żeby nie było - jeszcze raz zaznaczam, że nie sugeruję celowej wyprzedaży. To na pewno robione jest dla dobra Wisły. KMWTW
Tak genialne, bo tamta wyprzedaż przyniosła same straty, a ta nam da same korzyści .

______
Jest tylko jedno małe ale jak my mamy dalej walczyć nawet w lidze o cokolwiek przy takiej polityce.
Ostatnio edytowane przez milosz : 01.04.2012 o godz. 23:56.
Odpowiedz cytując